Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Tavas Kaymakamı İsmail Demir ve Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Anneler Günü öncesinde ilçede yaşayan şehit annelerini ziyaret ederek onların gönüllerini aldı. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde şehit annelerine yalnız olmadıkları hissettirildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.05.2025 - 15:53
Güncelleme: 10.05.2025 - 15:53
Başkan Kadir Tatık, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Anneler Günü vesilesiyle şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli annelerimizi ziyaret ettik. Onların sabrı ve duası bizlere güç veriyor. Tavas Kaymakamımız İsmail Demir, İlçe Emniyet Müdürümüz Ayhan Atabek, İlçe Müftümüz Abdullah Bıçakcı ve Tavas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Büşra Kalaycı ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı ziyarette annelerimizin yanında olduk. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve sevgiyle kutluyorum” dedi.
KAYMAKAM VE BAŞKAN BİRLİKTE ZİYARETTE
Ziyaret programında heyet, şehit annelerine çiçekler ve hediyeler takdim ederek dualarını aldı. Şehit ailelerinin dilek ve talepleri de dinlendi. Kaymakam Demir ve Başkan Tatık, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
DUALAR VE HEDİYELERLE ANLAMLI BULUŞMA
Tavas İlçe Müftüsü Abdullah Bıçakcı tarafından yapılan duaların ardından şehit annelerine destek mesajları verildi. İlçe genelinde Anneler Günü’nün en duygusal kutlamalarından biri olan bu ziyaret, katılımcılar ve şehit aileleri için anlamlı bir anı olarak kaydedildi.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir