Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Tavas Belediyesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Yaz Spor Kursları için kayıtlar başladı
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 29.07.2025 - 13:09
Güncelleme: 29.07.2025 - 13:09
DENİZLİ HABER – Tavas Belediyesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Yaz Spor Kursları için kayıtlar başladı. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın katılım sağlayabileceği spor kurslarında, çocuklar ve gençler kadar kadınlara da özel eğitim programları yer alıyor.
Kurslar kapsamında; 7-11 yaş grubu çocuklara taekwondo, 8-11 ve 12-16 yaş gruplarına basketbol, 7-14 yaş ve 15 yaş üzeri gruplara ise tenis eğitimi verilecek. Ayrıca kadınlara özel step-aerobik ve pilates kursları da planlandı. Spor kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, www.denizli.bel.tr adresinden online olarak kayıt yaptırabilecek.
Kurslarla ilgili açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Spor, sadece gençlerimiz için değil, her yaştan vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak için çok önemli. Ücretsiz spor kurslarımızla herkesi sağlıklı yaşama davet ediyoruz” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir