Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1...
17:50E-Ticarette Başarının Yolları
E-Ticarette Başarının Yolları
17:48Oğulgaz Gıda Gazları ile Güvenli ve Uzun Süreli Depolama Sağ...
Oğulgaz Gıda Gazları ile Güven...
17:28Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım planı tanıtıldı: 95 akıllı du...
Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım...
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçedeki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Seki ve Pınarlar mahallelerini ziyaret eden Başkan Tatık, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları yerinde dinledi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.11.2025 - 15:33
Güncelleme: 19.11.2025 - 15:33
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, ilçedeki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Seki ve Pınarlar mahallelerini ziyaret eden Başkan Tatık, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları yerinde dinledi.
Ziyaretlerde mahalle sakinleriyle karşılıklı istişare yaptıklarını belirten Tatık, “Mahalle sakinlerimizin taleplerini ve buna yönelik yapılması gerekenleri yerinde dinledik; karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre planlı bir şekilde ele alıyor, her bir bölgemizin talebine karşılık kalıcı çözümler üretmek için titizlikle çalışıyoruz. Güler yüzleri ve misafirperverlikleri için tüm Pınarlar Mahalleli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Tatık’ın mahalle ziyaretlerinin ilerleyen günlerde de devam edeceği öğrenildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir