Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Tavas Belediyesi’nin ilkokulu bitiren öğrencilere bisiklet hediye etme projesi, gerekli izinlerin gecikmesi nedeniyle ertelendi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 05.08.2025 - 12:10
Güncelleme: 05.08.2025 - 12:10
Tavas Belediyesi, ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilere bisiklet hediye etme vaadini yerine getirmek için yaptığı başvuruların henüz onaylanmaması nedeniyle dağıtımı gerçekleştiremedi. Konuya ilişkin açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, yaşanan gecikmenin tamamen belediye dışı, idari (siyasi) süreçlerden kaynaklandığını belirtti.
Başkan Tatık, 25 Nisan ve 9 Mayıs 2025 tarihlerinde ilgili bakanlığa gerekli izin başvurularının iletildiğini, ancak resmi onay sürecinin halen tamamlanmadığını vurguladı. Tatık, “Bu aksaklık nedeniyle öğrencilerimizden ve değerli ailelerinden içtenlikle özür diliyorum. Adil ve eşit uygulamaların önündeki bu tür engellerin bir an önce son bulmasını temenni ediyorum. İzin süreci tamamlanır tamamlanmaz bisikletlerimizi çocuklarımıza ulaştıracağız,” ifadelerini kullandı.
Tavas Belediyesi, öğrencilere yönelik sosyal destek projeleriyle dikkat çekerken, bu anlamlı jestin en kısa sürede hayata geçirilmesi için süreci yakından takip ettiğini bildirdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir