Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli'nin Tavas ilçesinde, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu anlamlı günde Mehmet Özen İlkokulu’nu ziyaret ederek miniklerin karne sevincine ortak oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.06.2025 - 17:29
Güncelleme: 20.06.2025 - 17:29
Karne dağıtımı sırasında öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Tatık, “Her bir evladımızın gözlerindeki sevinç, bizlere umut verdi. Onlarla sohbet ettik, başarılarını kutladık. Eğitim yolculuklarında yanlarında olmaktan büyük mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.
YAPAY ZEKA DESTEKLİ SÜRPRİZ
Ziyaret sırasında 4/B sınıfında duygusal ve sıra dışı bir sürpriz yaşandı. Sınıf Öğretmeni İhsan Sevinç, yapay zeka teknolojisiyle öğrencilerinin 25 yaşındaki hallerini ve gelecekteki mesleklerini yansıtan özel görseller hazırlayarak miniklere unutulmaz bir karne günü armağan etti. Öğrenciler, bu sürprizi büyük bir merak ve neşeyle karşıladı.
ÖĞRETMENLERE VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
Başkan Tatık konuşmasında, eğitim sürecinde büyük emek harcayan tüm öğretmenlere teşekkür ederek, “Tüm öğrencilerimizin başarılarla dolu bir gelecek inşa etmelerini diliyorum. Onlara destek olan tüm ailelere ve öğretmenlerimize de minnettarız” dedi.

BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir