Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizli’nin Tavas, Beyağaç ve Kale ilçelerindeki tütün üreticilerine destek olmak amacıyla belediye başkanları ve üreticiler bir araya geldi. Tavas Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, tütün işçiliğinde günlük fiyatlar ve üreticilerin yaşadığı sıkıntılar ele alındı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.02.2025 - 06:49
Güncelleme: 26.02.2025 - 06:49
Denizli’nin Tavas, Beyağaç ve Kale ilçelerindeki tütün üreticilerine destek olmak amacıyla belediye başkanları ve üreticiler bir araya geldi. Tavas Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, tütün işçiliğinde günlük fiyatlar ve üreticilerin yaşadığı sıkıntılar ele alındı.
Toplantıya Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Beyağaç Belediye Başkanı Sezai Pütün, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Tavas Ziraat Odası Başkanı Harun Tiğre, Beyağaç Ziraat Odası Başkanı Mevlüt Kısa, Kale Ziraat Odası Başkanı Emin Çakmakçı ve bölgedeki tütün üreticileri katıldı.
Başkanlar, üreticilerin karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu. Tütün üretiminin bölge ekonomisi için önemine dikkat çeken yetkililer, üreticilerin haklarını korumak ve sürdürülebilir tarımı desteklemek adına gerekli adımların atılacağını vurguladı.
Tütün üreticileri, özellikle işçilik maliyetlerindeki artış ve pazarlama sürecinde yaşanan zorluklar konusunda destek talep ederken, belediye başkanları ve ziraat odası başkanları üreticilerin yanında olduklarını belirterek, çözüm odaklı çalışmaların devam edeceğini ifade ettiler.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir