© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli yanacak! Meteoroloji bildirdi

Meteoroloji Denizli için 28 Ağustos 2020 Cuma günü hava tahmin raporunu bildirdi. Denizli öğle saatlerinden itibaren aşırı sıcakların etkisi altına giriyor. Gün içerisinde termometreler 38 dereceye kadar tırmanırken bunaltıcı hava etkili olacak. Öte yandan sıcaklıklar Salı gününe kadar Denizli’de etkisini sürdürecek.

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Denizli genelinde mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklık etkili olacak.

Gün içerisinde termometrelerin 38 dereceye ulaşacağı Denizli’de az bulutlu bir gökyüzü görülürken, sıcaklık bunaltıcı olacak.

Öğle saatlerinden itibaren dışarıda olacak Denizlililer ise aşırı sıcaklıklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Yaşlı ve çocukların bilhassa güneş ışınlarının dik geldiği öğle saatlerinde zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları istendi. 

HAFTA SONU REKOR SICAKLIK

Denizli’de yarın ise Ağustos ayının sıcaklık rekoru kırılacak.

Termometreler cumartesi gününde 40 dereceye kadar ulaşırken, hissedilen sıcaklık 44 derece üzerinde olacak. Öte yandan hafta sonunu dışarıda geçirecek olan Denizlilileri dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Denizli’de eylül ayı sıcak başlayacak.

Pazar günü de sıcaklık 40 derece bandında seyrederken, termometreler Pazartesi ve Salı günleri de 40-39 derece bandında seyredecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER