Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Uzun Dönem Araç Kiralamada Doğru İş Ortağı Seçimi
Uzun Dönem Araç Kiralamada Doğ...
17:53Denizli’de “Modern Kent Çalıştayı” ile kentin mekânsal gelec...
Denizli’de “Modern Kent Çalışt...
17:43Tavas Belediyesi 2026 Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı
Tavas Belediyesi 2026 Sosyal D...
16:54Denizli’de sıcaklıklar 10 derece birden düşüyor
Denizli’de sıcaklıklar 10 dere...
Çameli’de 10 Kasım etkinliklerinde Atatürk’ün 87. yıl anma programı düzenlendi. Oratoryo, gösteriler ve ödül törenine protokol ile öğrenciler katıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.11.2025 - 15:42
Güncelleme: 10.11.2025 - 15:42
Denizli’nin Çameli ilçesinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşandı. Çameli Atatürk Ortaokulu’nun hazırladığı etkinlikte saygı duruşu, İstiklal Marşı, gösteriler ve ödül töreniyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk rahmetle anıldı.
Denizli Haber – Denizli’nin Çameli ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıldönümü kapsamında duygusal anların yaşandığı bir anma programı düzenlendi.
KONFERANS SALONUNDA ANLAMLI PROGRAM
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Çameli Atatürk Ortaokulu tarafından hazırlanan anlamlı program, Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
PROTOKOL, VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLER KATILDI
Etkinliğe Çameli Kaymakamı Mustafa Çelik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçe protokolü, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Katılımcılar, Atatürk’ün aziz hatırası önünde duygu dolu anlar yaşadı.
LİDERLİK VURGUSU, GÖSTERİLER VE ORATORYO
Atatürk’ün liderliği anlatıldı
Programda, “Dünya Liderlerinin Atatürk Hakkında Söyledikleri” ve “Atatürk Hakkında Az Bilinenler” adlı gösteriler büyük ilgi gördü. Öğrenciler tarafından sahnelenen oratoryo ise izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL
Ayrıca 10 Kasım Atatürk Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
ARSLAN: “SAYGI, ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ”
Anma töreninde konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Kahramanlığı, ileri görüşlülüğü, cesareti ve fedakarlığıyla bizlere rehber olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı, özlem ve minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Arslan’ın sözleri, salondaki katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir