Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Çameli Belediyesi, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 09.08.2025 - 12:48
Güncelleme: 09.08.2025 - 12:48
Denizli’nin Çameli ilçesinde, merkez ve kırsal mahallelerde başlatılan yol yenileme ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çameli Belediyesi, öz kaynaklarıyla yürüttüğü bu çalışmalarla hem güvenli ulaşımı hem de yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden büyük memnuniyet duydu.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçenin her noktasına eşit hizmet götürmeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Kendi imkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz asfaltlama çalışmalarımızla vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırıyoruz” dedi. Merkez-kırsal ayrımı yapmaksızın yürütülen projeler, ilçede ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getiriyor.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR YAĞDI
Kızılyaka Mahalle Muhtarı Vecihi Aslan, “Eski Köyceğiz yolumuzun asfaltını atarak tozdan ve çamurdan kurtulduk. Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyoruz” dedi.

SEVİNCİMİZ TARİF EDİLEMEZ
Bıçakçı Mahalle Muhtarı Adem Öğüt, “Bıçakçı Mahallemizde başlayan asfalt çalışmaları bizleri çok mutlu etti. Başkanımız ve tüm belediye personeline minnettarız. Sevincimiz tarif edilemez” diye konuştu.

TÜM MAHALLELERDE YOĞUN ÇALIŞMA
Yumrutaş ve Yeni Mahalle muhtarları ise, “Çameli Belediyesi, 60 kişilik ekibiyle yollarımızı daha düzgün hale getiriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” sözleriyle memnuniyetlerini ifade etti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir