Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
197 futbolcu PFDK’lık oldu! Denizli ekibinden 2 isim
197 futbolcu PFDK’lık oldu! De...
17:56EveryMaterial Güvencesiyle İşletmenize Özel Kuruyemiş Dolabı...
EveryMaterial Güvencesiyle İşl...
17:55Eğitim-İş’ten Öğretmene Şiddet Tepkisi
Eğitim-İş’ten Öğretmene Şiddet...
17:55Akyüz Oto Çekici İle İzmir Yollarında Güvenle Seyahat Edin
Akyüz Oto Çekici İle İzmir Yol...
FETÖ suçlamasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı hapishanede durumu ağırlaştıktan sonra hastaneye kaldırılan Avukat Süleyman Yıldırım, hayatını kaybetti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 08.12.2025 - 16:11
Güncelleme: 08.12.2025 - 16:11
15 Temmuz sonrası FETÖ'nün bankası olarak bilinen Bank Asya’ya para yatırmak, çocuklarını KHK ile kapatılan okullara göndermek ve ByLock kullanmak gerekçeleriyle gözaltına alınan Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan Avukat Süleyman Yıldırım, 10 ay cezaevinde kaldı. Daha sonra serbest bırakılan Yıldırım, Yargıtay'ın cezayı onamasının ardından 27 Temmuz 2025’te tedavi için başvurduğu hastanede gözaltına alınan cezaevine gönderildi.
Kanser teşhisi konulan Yıldırım, 6 Eylül'de durumunun ağırlaşması üzerine Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Yıldırım, daha sonra İzmir Şehir Hastanesine sevk edildi. Yaklaşık 2 aydır burada tedavi gören 5 çocuk babası Yıldırım, bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir