Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de Keman Eğitmeni Yalçın Dikici Hayatını Kaybetti
Denizli'de Keman Eğitmeni Yalç...
15:38Denizli Büyükşehir’den “Hızlı Okuma Semineri”
Denizli Büyükşehir’den “Hızlı...
12:49Denizli'de Tefecilik Operasyonu; 2 Şüpheli Tutuklandı
Denizli'de Tefecilik Operasyon...
12:46Denizli'de Belediye Personeli İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Denizli'de Belediye Personeli...
Denizli’de beklenen kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olmaya başladı. Bağbaşı Yaylası ve teleferik tesisleri sezonun ilk karıyla beyaza büründü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 31.12.2025 - 08:41
Güncelleme: 31.12.2025 - 08:41
Denizli’de bir süredir beklenen kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı. Kentin önemli turizm ve mesire alanlarından Bağbaşı Yaylası ile teleferik tesislerine sezonun ilk karı yağdı. Yağışla birlikte yayla ve tesisler kısa sürede beyaz örtüyle kaplanırken, bölgede kar yağışının aralıklarla devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan Pamukkale ilçesinin yüksek rakımlı mahalleleri olan Uzunpınar ve Gözler Mahallelerinde de kar yağışı etkili oluyor. Sabah saatlerinden itibaren başlayan yağış, mahallelerde kartpostallık manzaralar oluşturdu.
Denizli’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Denizli Kayak Merkezi de yağan karla birlikte adeta beyaz gelinliğini giydi. Yetkililer, kar yağışının bugün gün boyunca yüksek kesimlerde etkisini sürdürmesinin beklendiğini belirterek, sürücüleri ve vatandaşları buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir