Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören kent lokantalarının dördüncü şubesini 3. Sanayi Sitesi’nde hizmete sunuyor. 19 Aralık Perşembe günü saat 12.30’da açılışı yapılacak olan kent lokantası, Merkezefendi Belediyesi Nergis Toplantı ve Düğün Salonu’nda faaliyet gösterecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.12.2024 - 06:04
Güncelleme: 18.12.2024 - 06:04
Denizli halkına uygun fiyatlı, lezzetli ve sağlıklı yemek sunmayı amaçlayan kent lokantası, özellikle sanayi esnafı ve bölgedeki vatandaşların dengeli beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak. Ucuz ve kaliteli yemek konseptiyle kent lokantaları, ekonomik sıkıntılar yaşayan ailelere büyük destek sağlıyor.
BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN DAVET
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, dördüncü kent lokantasının açılacak olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi: “Kent Lokantalarımız, vatandaşlarımızın ekonomik açıdan rahatlamasını sağlarken aynı zamanda sofralarına huzur ve samimiyet getiriyor. Dördüncü şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımızı açılışımıza davet ediyorum.”
UCUZ VE LEZZETLİ YEMEKLER HALKIN HİZMETİNDE
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği kent lokantası projesi, ekonomik koşullara uygun yemek seçenekleri sunarak vatandaşların sağlıklı ve dengeli beslenmesine katkıda bulunuyor. 3. Sanayi Sitesi’ndeki yeni lokanta, Merkezefendi Belediyesi işbirliğiyle hizmete giriyor ve bölgede önemli bir ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir