Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli İl Turizm'de sürpriz değişim! Otaklı gitti Özel geldi

Denizli’de yaklaşık 1,5 yıl önce Turhan Veli Akyol’un yerine İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan Hüdaverdi Otaklı, bakanlığın sürpriz kararıyla görevden alındı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 21.10.2025 - 17:15 Güncelleme: 21.10.2025 - 17:15
Denizli İl Turizm'de sürpriz değişim! Otaklı gitti Özel geldi

Denizli’de yaklaşık 1,5 yıl önce Turhan Veli Akyol’un yerine İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan Hüdaverdi Otaklı, bakanlığın sürpriz kararıyla görevden alındı. Görevden alma yazısının dün kuruma ulaştığı, yerine Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü kadrosunda görevli Adem Özel’in getirildiği öğrenildi. Özel’in bir yıl süreyle geçici görevle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne görevlendirildiği kaydedildi.

Daha önce Denizli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Adem Özel, yeni süreçte müdürlüğe vekâlet edecek. Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yapmış olan Hüdaverdi Otaklı’nın, belediye kadrosunda şube müdürü statüsünde bulunduğu belirtildi.

Görev değişimine ilişkin bakanlık tarafından ayrıca bir açıklama yapılmadı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !