Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Şehir Hastanesi Su Polemiği Meclisi Kilitledi
Denizli Şehir Hastanesi Su Pol...
16:34Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden Kayak Merkezi açıklaması
Denizli Büyükşehir Belediyesi'...
15:43Denizli'de Toprak Kayması; Hızlı Müdahaleyle Yollar Açıldı
Denizli'de Toprak Kayması; Hız...
15:37Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin Temeli Atıldı
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin T...
Denizli’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Selçukbey Mahallesindeki meydana dikilen tank ve çevresindeki insan heykelleri kaldırıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 24.12.2025 - 13:04
Güncelleme: 24.12.2025 - 13:04
Denizli’de, 15 Temmuz hain darbe girişiminin simgelerinden biri olarak Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’ndeki meydana yerleştirilen tank ve çevresindeki insan heykelleri söküldü. Darbe girişiminin ardından demokrasi mücadelesini simgelemek amacıyla meydana konulan tank maketi ve insan figürlü heykellerin kaldırılmasıyla alan yeniden düzenleme sürecine girdi.
Meydandaki değişim kapsamında Merkezefendi Belediyesi tarafından bir süre önce yeni bir anıt yapılmasına karar verildi. Bu doğrultuda, meydanın yeniden tasarlanması ve bölgeye farklı bir anıt kazandırılması için belediye geçtiğimiz aylarda ihaleye çıktı.
İhalenin sonuçlanmasının ardından meydandaki düzenlemenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir