Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de 15 Temmuz tank anıtı söküldü

Denizli’de 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Selçukbey Mahallesindeki meydana dikilen tank ve çevresindeki insan heykelleri kaldırıldı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 24.12.2025 - 13:04 Güncelleme: 24.12.2025 - 13:04
Denizli’de 15 Temmuz tank anıtı söküldü

Denizli’de, 15 Temmuz hain darbe girişiminin simgelerinden biri olarak Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’ndeki meydana yerleştirilen tank ve çevresindeki insan heykelleri söküldü. Darbe girişiminin ardından demokrasi mücadelesini simgelemek amacıyla meydana konulan tank maketi ve insan figürlü heykellerin kaldırılmasıyla alan yeniden düzenleme sürecine girdi.

Meydandaki değişim kapsamında Merkezefendi Belediyesi tarafından bir süre önce yeni bir anıt yapılmasına karar verildi. Bu doğrultuda, meydanın yeniden tasarlanması ve bölgeye farklı bir anıt kazandırılması için belediye geçtiğimiz aylarda ihaleye çıktı.

İhalenin sonuçlanmasının ardından meydandaki düzenlemenin kısa sürede tamamlanması planlanıyor. 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !