Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Otogarı taşınacak mı? Çavuşoğlu cevapladı
Denizli Otogarı taşınacak mı?...
14:45“Bak Postacı Geliyor” Denizli’de gala yaptı, salonlar doldu...
“Bak Postacı Geliyor” Denizli’...
14:24ADM duyurdu: Denizli’de Pazar günü elektrik kesintisi yapıla...
ADM duyurdu: Denizli’de Pazar...
14:15Denizli'de kaçak kazı: Dev çukur dikkat çekti
Denizli'de kaçak kazı: Dev çu...
Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yılbaşı döneminde ağaç kesiminin önlenmesi ve “Yeşil Vatan” bilincinin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, vatandaşlara 9 bin 500 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.12.2025 - 14:07
Güncelleme: 27.12.2025 - 14:07
“Yeşil Vatan” bilincinin oluşturulması ve yılbaşı nedeniyle ağaç kesilmesinin önlenmesi amacıyla Denizli’de “Ağaç Kesme Fidan Dik, Geleceğe Nefes Ol” etkinliği gerçekleştirildi. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde, Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Bölge Müdürü de katılım sağladı.
Fidan dağıtım etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, program kapsamında Fıstıkçamı, Adaçayı, Mersin, Dağ Muşmulası ve Hünnap türlerinde toplam 9 bin 500 adet fidan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Etkinlik sayesinde hem doğaya katkı sağlanması hem de yılbaşı sürecinde ağaç kesiminin önüne geçilmesi hedeflendi.
Etkinlik alanında ayrıca kurulan stantta satışa hazır fidanlar da sergilenerek vatandaşlara bilgilendirme yapıldı. Yetkililer, doğayı koruma ve ağaçlandırma çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir