Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Aren bebeğin darp edildiği iddiasına ilişkin davada yeni gel...
Aren bebeğin darp edildiği idd...
18:37Düz yolda aksı kırılan pikap takla attı, faciadan dönüldü
Düz yolda aksı kırılan pikap t...
18:29Hurdacı Sektöründe Nakit Ödeme Güvencesi: AydoganGeriDonusum...
Hurdacı Sektöründe Nakit Ödeme...
18:26“Motorsiklet Yedek Parça Alımında Kaliteyi Belirleyen Kriter...
“Motorsiklet Yedek Parça Alımı...
Denizli’de başına aldığı satır darbesiyle ağır yaralanan Yılmaz Köse, 3 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 25.10.2025 - 10:43
Güncelleme: 25.10.2025 - 10:43
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yaşanan satırlı kavga can aldı. Edinilen bilgiye göre olay, 22 Ekim'de Akkonak Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle M.K(39) ile Yılmaz Köse arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında 45 yaşındaki Yılmaz Köse, kafasına satırla vurularak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Köse, 3 gün süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti.
Yılmaz Köse’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Gözaltına alınan zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir