Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de Beklenen Kar Yağışı Başladı

Denizli’de gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı, il merkezi dışındaki birçok noktada aralıklarla devam ediyor. Bağbaşı Yaylası, Teleferik Tesisleri ve Denizli Kayak Merkezi başta olmak üzere yüksek rakımlı bölgeler beyaz örtüyle kaplandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 09.01.2026 - 08:59 Güncelleme: 09.01.2026 - 08:59
Denizli’de Beklenen Kar Yağışı Başladı

Denizli’de uzun süredir beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Gece saatlerinde başlayan yağış, il merkezi dışında kalan hemen hemen tüm bölgelerde aralıklarla etkili oluyor. Özellikle yüksek rakımlı noktalar ile kırsal ilçelerde kar yağışı yer yer yoğunlaştı.

Bağbaşı Yaylası, Teleferik Tesisleri ve Denizli Kayak Merkezi karla kaplanarak adeta beyaz gelinliğini giydi. Kar yağışının etkili olduğu güzergâhlar arasında Denizli-Antalya karayolunda bulunan Cankurtaran mevkii, Tavas makası, Akça rampası ve Kazıkbeli Geçidi de yer aldı.

Öte yandan Acıpayam-Çameli ve Çameli-Fethiye yolunda da yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde ve geçit noktalarında buzlanma riskine karşı sürücülerin tedbirli olmasını istedi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !