Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
PUBG UC Satın Al ve Oyuna Katıl
PUBG UC Satın Al ve Oyuna Katı...
18:14Zühre Ana ile Doğal Şifaya Yolculuk: Gelenekten Gelen Güç
Zühre Ana ile Doğal Şifaya Yol...
18:12Lüks ve Güvenli Yolculuk İçin Doğru Adres: Bodrum Transfer
Lüks ve Güvenli Yolculuk İçin...
18:1124 Saat Lastik ile İzmir’de Yolda Kalmak Tarih Oluyor
24 Saat Lastik ile İzmir’de Yo...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, hane yardımı ve emekli ikramiyesi alan “Horoz Kart” sahibi vatandaşlara yönelik ısınma yardımı başvurularını başlattı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.01.2026 - 13:30
Güncelleme: 02.01.2026 - 13:30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, yüksek enerji maliyetlerinin arttığı kış döneminde dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Horoz Kart üzerinden hane yardımı ve emekli ikramiyesi alan vatandaşlara yönelik ısınma yardımı başvuruları yeni yılın ilk mesaisinde alınmaya başlandı. Başvuruların belediyenin resmi internet sitesi üzerinden “Başvurular” sekmesinden online yapıldığı bildirildi.
Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre, ısınma desteği Aralık 2025 ile Ocak ve Şubat 2026 dönemini kapsayacak. Şartları sağlayan Horoz Kart sahiplerine aylık 1.500 TL’ye kadar olmak üzere toplam 4.500 TL ısınma yardımı sağlanacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise sosyal belediyeciliğin, vatandaşın gerçek ihtiyacına dokunmak olduğunu vurgulayarak, kış aylarında artan enerji giderlerinin aile bütçelerini zorladığını belirtti. Çavuşoğlu, kentin kaynaklarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak dayanışmayı büyütmeye devam edeceklerini ifade etti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir