Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 25,4 Arttı
Denizli’de Konut Fiyatları Yıl...
13:14Denizli’de Hastane Yerleşkesindeki Kreş Binası Yıkılıyor!
Denizli’de Hastane Yerleşkesin...
13:11İller Bankası Denizli’de 30 milyon liraya 2 arsa satacak
İller Bankası Denizli’de 30 mi...
13:02Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
Denizli Büyükşehir’in çocuk şe...
Denizli’de acil durumlarda itfaiye ekiplerinin girmesinin imkansız olduğu Eflatun Sokak’ta kafelerin işgalinin sona ermesinin ardından sokak, yıllar sonra gün yüzüne çıktı. Esnafın sokağın ortasındaki malzemelerini kaldırmasının ardından sokakta düzenleme çalışmaların kısa sürede başlaması bekleniyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.02.2025 - 10:33
Güncelleme: 13.02.2025 - 10:33
Denizli’de Merkezefendi Belediyesi tarafından Eflatun, Meseret ve Sevgi Yolu Sokaklarında yeniden düzenleme kararı alındı. Bu kapsamda 3 sokakta bulunan esnaflarla Ocak ayında toplantı yapılmış, proje hakkında bilgi verilmişti. Bu görüşmede esnafa da 15 gün süre verilmişti. Bölgedeki kafeteryaların çıkmaları ve işgalleri nedeniyle acil durum araçlarının girişinin engellenmesi düzenlemedeki amaç olarak açıklandı.
İLK KAZMA 10 ŞUBAT’TA VURULDU
Eflatun Sokak’taki düzenleme kapsamında ilk kazma 10 Şubat’ta atıldı. Esnaf, sokağı işgal eden oturma alanlarını ve diğer malzemeleri topladı. Temizlik çalışmalarının da yapılmasının ardından sokak yıllar sonra gün yüzüne çıktı.
ÇALIŞMA KISA SÜREDE TAMAMLANACAK
Sokak ortasındaki işgallerin kaldırılmasının ardından Merkezefendi Belediyesi’nin hazırladığı proje kapsamında çalışmaların kısa sürede başlaması bekleniyor. Sokağın modern bir yapıya kavuşturulması, acil durumlarda itfaiye ve ambulans gibi araçlar hariç araç girişine yasak olması bekleniyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir