Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tarım işçilerinin 15 yaşındaki engelli çocuğu H.B. kayboldu. AKUT, Sivil Savunma ve Jandarma geniş çaplı arama başlattı; çevre ilçelerde de tarama yapılıyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.08.2025 - 15:00
Güncelleme: 30.08.2025 - 15:00
Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Gölemezli Mahallesinde, tarım işçilerinin 15 yaşındaki engelli çocuğu H.B. dünden beri kayıp. Ailesinden saat 13.00’te ayrılıp Tepeköy Mevkii’ne yöneldiği belirtilen çocuk için Jandarma, Sivil Savunma ve AKUT ekipleri geniş çaplı arama başlattı.
Denizli Haber – Bölgedeki çalışmalara AKUT, Sivil Savunma ve Jandarma ekipleri eş zamanlı katılıyor. Çocuğun son görüldüğü alanın Gölemezli olması nedeniyle odak aramalar burada yoğunlaştırılırken, çevre emniyeti ve güzergâh taramaları da sürüyor.
AKUT Denizli Ekibi, kayıp çocuğun son görüldüğü noktada geniş çaplı arama-kurtarma operasyonu başlattı. Arazinin yapısı dikkate alınarak hem yer ekipleri hem de koordinasyon unsurları devrede.
Ailesinin ifadesine göre H.B., dün öğlen saat 13.00 sularında yanlarından ayrıldı ve Tepeköy Mevkii yönüne gitti. O andan itibaren kendisinden haber alınamıyor.
Arama çalışmalarına destek için Sarayköy ve Buldan ilçe jandarma komutanlıkları da bilgilendirildi; kendi sorumluluk bölgelerinde tarama faaliyetleri yürütülüyor.
AKUT ekipleri, Gölemezli ağırlıklı olmak üzere arazi şartlarına uygun hat taraması, nokta araması ve kritik geçişlerde kontrol çalışmaları gerçekleştiriyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir