Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Acil Durum Hastanesi Tartışması: Horzum Savcılığa Çağrıldı
Acil Durum Hastanesi Tartışmas...
16:54Denizli’de Araçta 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
Denizli’de Araçta 1,5 Kilo Met...
16:06Prostat Nedir?
Prostat Nedir?
14:57Denizli Büyükşehir’den ‘Erişilebilir Denizlim’ Projesi
Denizli Büyükşehir’den ‘Erişil...
Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli Adem Akyol yaşamını yitirdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 12.09.2025 - 12:45
Güncelleme: 12.09.2025 - 12:45
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli Adem Akyol yaşamını yitirdi.
Sabah saat 05.10 sıralarında işe gitmek için motosikletiyle yola çıkan Akyol, Üçgen Kavşağı’nda ters yönden gelen bir otomobille çarpıştı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, otomobilin altında kalan Akyol’un kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazaya karışan otomobil sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilirken, şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Merkezefendi Belediyesi’nde büyük üzüntüye yol açan ölüm haberinin ardından Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Doğan mesajında, “Çalışma arkadaşımız Adem Akyol’un elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir