Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 25,4 Arttı
Denizli’de Konut Fiyatları Yıl...
13:14Denizli’de Hastane Yerleşkesindeki Kreş Binası Yıkılıyor!
Denizli’de Hastane Yerleşkesin...
13:11İller Bankası Denizli’de 30 milyon liraya 2 arsa satacak
İller Bankası Denizli’de 30 mi...
13:02Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
Denizli Büyükşehir’in çocuk şe...
Denizli’de polis memuru tarafından uykularında öldürülen anne ve biri 2, diğeri 7 yaşında olan 2 çocuğu gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 01.08.2025 - 19:24
Güncelleme: 01.08.2025 - 19:24
Olay, sabah saat 06.45 sıralarında Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi 1731 Sokak’taki evde meydana geldi. İddiaya göre, Şırnak Cizre’ye tayini çıkan ancak ailesini götürmeyip yıllık izinle Denizli’ye gelen polis memuru Coşkun Söylemez, kayınvalidesinin evinde kaldığı süre içinde sabaha karşı beylik tabancasını kullanarak eşi Nazlı ve çocukları Yağız ile Duru’yu başlarından vurarak öldürdü. Ardından aynı silahla intihar etti.

Otopsi işlemlerinin ardından anne ve çocukların cenazeleri aileye teslim edilerek Hacı Süleyman Civan Fetih Camisi’ne getirildi. İkindi namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş, aile yakınları ve komşular katıldı. Gözyaşları içinde kılınan cenaze namazında duygusal anlar yaşanırken, imamın, eşi ve çocuklarını katleden babanın soyadını anmadan cenazeleri uğurlaması dikkat çekti.
Nazlı, Yağız ve Duru Söylemez’in cenazeleri, kılınan namazın ardından Servergazi Mezarlığı’nda yan yana defnedildi. Yakınları, üç tabutun bir arada çıkışı sırasında fenalık geçirdi. Nazlı Söylemez’in annesi Havva Kovan ise ayakta durmakta güçlük çekti.

8 yıllık evli olan Söylemez çiftinin mutlu bir aile görüntüsü verdiği, ancak Coşkun Söylemez’in emlak işinden kaynaklı 6-7 milyon lira civarında borcu olduğu ve bu nedenle bunalıma girdiği öne sürüldü.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir