Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de sıcaklık önce artacak sonra düşecek!

Denizli’de kuvvetli yağışların ardından hafta sonu bahar havası etkili olacak. Sıcaklık 21 dereceye kadar çıkacak, ardından yeniden düşecek! Yağış dönüyor.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 14.02.2026 - 14:20 Güncelleme: 14.02.2026 - 14:20
Denizli’de sıcaklık önce artacak sonra düşecek!

Son yılların en yağışlı Şubat ayını geçiren Denizli'de kuvvetli yağışlara yalancı bahar molası geldi. Meteoroloji verilerine göre Denizli'de yağışlar kısa süreliğine ara verdi. Yapılan son değerlendirmelere göre il genelinde bugün ve yarın az bulutlu ve açık, pazartesi günü ise parçalı bulutlu bazı bölgelerde kısa süreli yağış görülecek.

Yağışlı hava, Salı günü ise il genelinde etkili olacak. Hava sıcaklığı ise il genelinde artıyor. Bugün 16 derece olacak olan sıcaklık, pazar günü 21, pazartesi günü ise 20 derece olacak.
 

Salı günü ise sıcaklık 5 derece birden düşecek. Salı günü yağışla birlikte sıcaklık 15 dereceye düşecek. Çarşamba günü ise kısa süreli yağışlar bekleniyor. 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !