Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Berna Laçin “Hayal Satıcısı” ile Denizli’de Sahne Aldı
Berna Laçin “Hayal Satıcısı” i...
14:32Denizli’de 84 Bin Sertifikalı Zeytin Fidanı Üreticilerle Bul...
Denizli’de 84 Bin Sertifikalı...
14:20Denizli’de sıcaklık önce artacak sonra düşecek!
Denizli’de sıcaklık önce artac...
13:38Denizli’de dokuma krizi! 4200 tezgah sustu
Denizli’de dokuma krizi! 4200...
Ünlü oyuncu ve sunucu Berna Laçin, “Hayal Satıcısı” adlı tek kişilik tiyatro oyunuyla Denizlili sanatseverlerle buluştu
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 14.02.2026 - 19:12
Güncelleme: 14.02.2026 - 19:12
Denizli’de kültür ve sanat rüzgârı esti. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali” kapsamında sahne alan ünlü oyuncu ve sunucu Berna Laçin, “Hayal Satıcısı” adlı tek kişilik tiyatro oyunuyla izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda sahnelenen ve gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenen eser, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Duygu yüklü anlatımı ve sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Laçin, oyun sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Gösterimi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ali Marım da izledi.
Festival kapsamında gün boyu süren etkinlikler de ziyaretçilerden ilgi gördü. Zemin katta çocuklara yönelik sihirbaz gösterimi düzenlenirken, Denizli Bilim Merkezi’nin “Hem Eğleniyoruz Hem Öğreniyoruz” etkinliği minik katılımcıları ağırladı. “Kadın İsterse” başlıklı masal anlatımı atölyesinde Masal Anlatıcısı–Öğretmen Hürriyet Turgut Burhan sanatseverlerle buluştu. Günün finalinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Gösterisi festival alanına renk kattı.
Toplam 258 standın kurulduğu festivalde; giyim, gıda, el sanatları ve tekstil başta olmak üzere 6 farklı kategoride binlerce ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Atölye çalışmalarından sahne performanslarına kadar geniş bir içerik sunan festival, üreten kadınların pazar ağını genişletmeyi ve güçlü bir sosyal paylaşım ortamı oluşturmayı hedefliyor. Festival, 15 Şubat Pazar akşamına kadar Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde devam edecek.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir