Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de Şiddetli Fırtına Nedeniyle Motorlu Kuryelere Geçici Yasak

Denizli genelinde gün boyu etkili olması beklenen yoğun fırtına nedeniyle, motosiklet, elektrikli scooter ve motorlu kuryelerin il merkezinde trafiğe çıkışı bugün 11.30 ile 18.00 saatleri arasında durduruldu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 08.01.2026 - 11:32 Güncelleme: 08.01.2026 - 11:32
Denizli’de Şiddetli Fırtına Nedeniyle Motorlu Kuryelere Geçici Yasak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan veriler doğrultusunda Denizli genelinde gün boyu etkisini sürdürmesi beklenen yoğun fırtına nedeniyle önemli bir trafik tedbiri alındı. Olumsuz hava koşullarının oluşturabileceği riskler göz önünde bulundurularak, motosiklet, elektrikli scooter ve motorlu kuryelerin trafiğe çıkışları geçici olarak durduruldu.

Alınan karar kapsamında, çalışanların can ve mal güvenliği ile yol ve trafik güvenliğinin korunması amacıyla 08 Ocak 2026 Perşembe günü saat 11.30 ile 18.00 arasında il merkezinde motorlu kurye faaliyetlerine ara verildi.

Yetkililer, vatandaşları ve özellikle iki tekerlekli araç kullanıcılarını fırtına süresince dikkatli olmaları konusunda uyarırken, hava koşullarının normale dönmesinin ardından uygulamanın sona ereceğini bildirdi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !