Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mahalle Panik Yaşadı
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mah...
11:32Buldan’da Boş Evde Yangın Paniği
Buldan’da Boş Evde Yangın Pani...
11:23Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapılacak: 110 Milyon TL’lik Yatır...
Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapı...
10:45Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede Elektrik Kesintisi
Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede...
Denizli Pamukkale Deliktaş Kavşağı’nda sahipsiz bavul bomba şüphesiyle fünye ile patlatıldı. İçinden çorap ve kıyafet çıktı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.12.2025 - 18:11
Güncelleme: 27.12.2025 - 18:11
Olay, Pamukkale ilçesi Deliktaş Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında sahipsiz bir bavul gören vatandaşlar şüphelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri ile bomba imha uzmanları sevk edildi.
KAVŞAKTA GÜVENLİK ÇEMBERİ OLUŞTURULDU
Trafiğin yoğun olduğu kavşakta polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı, çevre kontrollü şekilde boşaltıldı. Ulaşımın geçici süreyle trafiğe kapatıldığı bölgede, ekipler şüpheli bavula yaklaşarak gerekli hazırlıkları yaptı.
ŞÜPHELİ BAVUL FÜNYE İLE PATLATILDI
Bomba imha ekipleri, şüpheli bavulu fünye ile kontrollü şekilde patlattı. Patlamanın ardından yapılan incelemede bavulun içinden çorap ve çeşitli kıyafetlerin çıktığı görüldü. Çevredeki vatandaşlar, tehlikenin ortadan kalkmasıyla rahat bir nefes aldı.
GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI
Olayın ardından bavulun kime ait olduğunun belirlenmesi amacıyla bölgedeki güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir