Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de tarım sayımı alarmı: Mağduriyet yaşamayın

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım sayımının 31 Aralık’ta biteceğini duyurdu; hak kaybı olmaması için bürolar ya da Alo 124’ten başvuru çağrısı yaptı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 22.12.2025 - 11:25 Güncelleme: 22.12.2025 - 11:25
Denizli’de tarım sayımı alarmı: Mağduriyet yaşamayın

Denizli’de tarım sayımı için takvim daralıyor. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 31 Aralık’a kadar başvuru yapmayan üreticilerin mağduriyet yaşayabileceğine dikkat çekerek, işlemlerin son güne bırakılmaması gerektiğini hatırlattı.

Denizli Haber – Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, sosyal medyadan yaptığı duyuruda tarım sayımının 31 Aralık’ta sona ereceğini belirterek üreticilere çağrıda bulundu: “Hak kaybı yaşamamak için başvurularınızı zamanında yapın.”

SON GÜN 31 ARALIK: BAŞVURULARI GECİKTİRMEYİN

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım sayımına katılım konusunda üreticilere önemli bir uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada, tarım sayımının 31 Aralık tarihinde sona ereceği hatırlatılarak, henüz sayıma katılmayan üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamaları istendi.

BAŞVURU İÇİN İKİ YÖNTEM: BÜRO YA DA ALO 124

Açıklamada, üreticilerin bağlı bulundukları İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri bünyesinde hizmet veren Tarım Sayımı Bürolarına şahsen müracaat edebilecekleri gibi, Alo 124 hattı üzerinden de sayım işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !