Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
DTO, Komiteleri İle Meclisini Ortak İstişare Toplantısında B...
DTO, Komiteleri İle Meclisini...
13:45Denizli’de 65 Yaş Üstüne Ücretsiz Tamirat Desteği
Denizli’de 65 Yaş Üstüne Ücret...
13:40Soğuk Kış Günlerini Bu Festival Isıtıyor
Soğuk Kış Günlerini Bu Festiva...
13:31Denizli'de yıkılan Milli Eğitim binası yerine ne yapılacak?
Denizli'de yıkılan Milli Eğiti...
Denizli’de Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde yoğun sis etkili oluyor. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 23.12.2025 - 08:56
Güncelleme: 23.12.2025 - 08:56
Denizli’de Antalya karayolu üzerinde bulunan Cankurtaran mevkiinde sabah saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oluyor. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü.
Sis nedeniyle sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, yetkililer araç kullanan vatandaşları dikkatli olmaları, hızlarını düşürmeleri ve takip mesafesini korumaları konusunda uyardı. Bölgede zaman zaman görüşün tamamen kapanması, kazalara davetiye çıkarabilecek riskler oluşturdu.
Karayolları ve trafik ekipleri, olumsuzluk yaşanmaması için bölgede denetimlerini artırırken, sisin etkisini azaltmasının ardından trafik akışının normale dönmesi bekleniyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir