Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Zeybekci, 'Adımı Silebilirsiniz Ama Hizmetleri Silemezsiniz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, partisinin Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Zeybekci, adının kültür merkezinden silinmesi tartışmalarına cevap verirken, “Adımı silebilirsiniz ama bu şehrin yollarından, tünelinden, alt yapısından AK Parti’nin izlerini silemezsiniz” dedi

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 16.06.2025 - 11:50 Güncelleme: 16.06.2025 - 11:50
Zeybekci, 'Adımı Silebilirsiniz Ama Hizmetleri Silemezsiniz'

DENİZLİ HABERAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, partisinin Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Toplantıda konuşan Nihat Zeybekci, yerel yönetimlere yönelik eleştirilerde bulunarak, “Biz bu millete hizmet etmeyi Allah’ın bir lütfu sayarız, gönüller yapmaya geldik” ifadelerini kullandı. Zeybekci, geçmişte belediye başkanlığı yaptığı dönemde temelini attığı EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne adının verilmesini istemediğini, ancak dönemin Denizli Belediye Meclisi'nin oy çokluğuyla bu kararı aldığını vurguladı. “Ben öyle bir şey istemedim ama meclis kararıyla oldu, teşekkür ettim” diyen Zeybekci, “Adımı silseniz de o eseri ve ruhunu silemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Zeybekci, konuşmasında AK Parti’nin 2004’ten 2024’e kadar Denizli’ye kazandırdığı projeleri hatırlatarak, “Honaz Tüneli, çevre yolu, altyapı, üstyapı… Hepsi AK Parti’nin eseridir. Bugün bu şehirde bir taş bile koymamış olanların tartışmalarla gündemi meşgul etmesi bu şehre yakışmıyor” dedi.

“GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK”

Yunus Emre’nin “Biz gelmedik davi için, bizim işimiz sevi için…” sözleriyle konuşmasına anlam katan Zeybekci, “Biz gönüller yapmaya geldik, onlar gönül yıkmaya geliyor. Şehrin gündemini boş tartışmalarla işgal ediyorlar. İlk meclis kararınız belediye tesislerine alkol ruhsatı vermek olmuş. Bu mu hizmet?” diyerek mevcut yönetime yüklendi.

Kendi döneminde eski siyasetçilerin ve belediye başkanlarının isimlerini park ve caddelere verdiklerini anlatan Zeybekci, “Kimseyi ötekileştirmedik, geçmişin değerlerini unutturmadık. Bizden önce bu isimlerin Denizli’de bir izleri bile yoktu” dedi.

“BU ŞEHRE YAKIŞMIYORSUNUZ”

Zeybekci, son olarak, “Yaptıklarınız bu şehre yakışmıyor. Hatta siz bu şehre yakışmıyorsunuz. Gönül kıran değil, gönül yapan olmalısınız. Benim adımı tabeladan silebilirsiniz ama ben bu şehrin sokaklarında başı dik dolaşırım. AK Parti olarak bu şehirde alnımız açık, başımız dik dolaşıyoruz. Çünkü hizmet ettik” diye konuştu.

Akreple kurbağa hikâyesine de atıfta bulunan Zeybekci, “Onların yazılımında hizmet etmek yok, akrebin yazılımı var” diyerek konuşmasını tamamladı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !