Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de Konut Fiyatları Yıllık Yüzde 25,4 Arttı
Denizli’de Konut Fiyatları Yıl...
13:14Denizli’de Hastane Yerleşkesindeki Kreş Binası Yıkılıyor!
Denizli’de Hastane Yerleşkesin...
13:11İller Bankası Denizli’de 30 milyon liraya 2 arsa satacak
İller Bankası Denizli’de 30 mi...
13:02Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
Denizli Büyükşehir’in çocuk şe...
Manisa’nın Akhisar ilçesinde tek katlı bir evde çıkan yangın, yürekleri dağladı. 3 yaşındaki Günay Bilgen’in cansız bedenine ulaşılan olayda, küçük çocuğun evde yalnız olduğu ortaya çıktı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 03.03.2025 - 06:33
Güncelleme: 03.03.2025 - 06:33
Manisa’nın Akhisar ilçesi Hacıishak Mahallesi'nde çıkan yangın, büyük bir trajediye yol açtı. Tek katlı bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı.
Yangını fark eden çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı. Ancak yangın söndürüldükten sonra evde bulunan 3 yaşındaki Günay Bilgen'in cansız bedenine ulaşıldı.
Yangın esnasında küçük çocuğun evde tek başına olduğu öğrenildi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili detaylı inceleme başlatılırken, olayın ihmal ya da teknik bir arızadan kaynaklanıp kaynaklanmadığı araştırılıyor.
Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı. Küçük Günay’ın hayatını kaybetmesi, mahallede büyük üzüntüye yol açtı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir