Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Çameli’de kitap fuarı heyecanı: Stantlara yoğun ilgi

Çameli’de ilk kez düzenlenen Çameli Belediyesi 1. Kitap Günleri, açılış programıyla kapılarını kitapseverlere açtı. Hayri Dev Düğün Salonu’ndaki etkinlikte yazarların eserleri stantlarda yerini alırken, öğrencilerin ilgisi ilk günden salona yansıdı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 25.12.2025 - 14:31 Güncelleme: 25.12.2025 - 14:31
Çameli’de kitap fuarı heyecanı: Stantlara yoğun ilgi

Denizli Haber – Açılışı yapılan Çameli Belediyesi 1. Kitap Günleri, Çameli Hayri Dev Düğün Salonu’nda iki gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak; fuar alanı 26 Aralık Cuma günü saat 18.00’e kadar gezilebilecek.

AÇILIŞA PROTOKOL VE ÖĞRENCİLER KATILDI

Etkinliğin açılış törenine Çameli Kaymakamı Mustafa Çelik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Uğur, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Uzun, ilçe protokolü üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Protokol üyelerinin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi.

Çameli’de kitap fuarı heyecanı: Stantlara yoğun ilgi

STANDLAR GEZİLDİ, KİTAPLARA YOĞUN İLGİ

Açılışın ardından yazarların eserlerinin sergilendiği stantlar gezildi. Kitaplar, özellikle öğrenciler ve kitapseverler tarafından yoğun ilgi gördü. İki gün boyunca devam edecek olan Çameli Belediyesi 1. Kitap Günleri, 26 Aralık Cuma günü saat 18.00’e kadar ziyaret edilebilecek.

Çameli’de kitap fuarı heyecanı: Stantlara yoğun ilgi

MURAT UZUN: “KİTAP OKUMAK BİR ÖZGÜRLÜK, BİR AYRICALIK”

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Öncelikle Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Belediye Başkanımıza bu imkanı sağladıkları için ben teşekkür ediyorum. Büyükşehirlerde, şehir merkezlerinde yapılan bir etkinliğimiz, fuarları ilçemize kazandırdılar. Biz çocuklarımızı uzak getirip götürmede zorlanabiliyorduk Denizli Merkez kitap fuarına. Ancak ilçemizde olması sebebiyle bakın burada şu anda çocuklarımız fuardalar. Daha da gelecekler. Bu güzel bir etkinlik. Burada yazarlarımızla biraz önce de yazarımızla söyleşi yapılmıştı. Yazarımız da çok güzel ifade etti. Kitap okumak bir özgürlük, bir ayrıcalık. Çocukların gelecek başarısı için de çok önemli bir katkı. Dolayısıyla biz bugün bu etkinlikten dolayı çok mutluyuz. Çameli'mizde olması bizleri mutlu etti. Öğrencilerimiz adına ben tekrardan teşekkür ediyorum. Bütün yazarlarımız burada. Onlarla da tekrar söyleşi yapacağız. Çocuklarımızla söyleşi yapacaklar. Dolayısıyla onların ufuklarının açılması için gereken her şeyi yapacağız."

Çameli’de kitap fuarı heyecanı: Stantlara yoğun ilgi

KONUK YAZAR ESAT ŞİŞMAN’DAN TEŞEKKÜR VE OKUMA VURGUSU

Konuk yazar Esat Şişman, emeği geçenlere teşekkür etti. 12 kitap yazan Esat Şişman, kitap okumanın öneminin her zamanından üst noktaya çıktığını ifade ederken, kitap okuyan kişinin “yaşama sanatının ustası” olabileceğine dikkat çekti.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !