Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

1 yıl boyunca ücretsiz olacak

1 yıl boyunca ücretsiz olacak
Emekliler için müjde niteliğindeki promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Kamu bankalarının ardından pek çok özel banka da emeklilere yönelik promosyon ve avantajlar sunma yarışına katıldı. Son olarak, emeklilerden 1 yıl boyunca ücret alınmayacağı müjdesi ING Bank tarafından duyuruldu.

ING Bank, emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra emeklilere çeşitli avantajlar sunacağını açıkladı. Bu gelişme, özel ve kamu bankaları arasında devam eden yarışın emekliler için karlı bir sonuç doğuracağına işaret ediyor.

ING BANK’TAN GÜZEL HABER GELDİ

ING Bank, emeklilere yönelik güzel bir haberle gündemi sarsarak dikkatleri üzerine çekti. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli promosyon ödemelerinin yanı sıra bir dizi avantajın da sunulacağı belirtildi. Bu açıklama, özel ve kamu bankaları arasında devam eden rekabetin emekliler için olumlu sonuçlar doğuracağını gösteriyor.1

8.000 TL'YE KADAR NAKİT PROMOSYON

ING Bank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşlarını ING'ye taşıyan müşterilere çeşitli nakit promosyonlar sunacağını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"SGK emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını ve emekli müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları kaçırmayın."

EMEKLİ MAAŞ MÜŞTERİSİNE SUNULAN AVANTAJLAR

Emekli maaş müşterilerine sunulan avantajlar sadece maaş promosyonuyla sınırlı değil. ING Bank tarafından yapılan açıklamada, para transfer işlemlerinde ücret alınmayacağı belirtilirken, emekliye özel olarak yüzde 4,29'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanılabileceği vurgulandı.

Ayrıca, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından yararlanmak isteyenler için özel kampanyaların olduğu bildirildi. İlk defa ING Kredi Kartına başvuru yapan emeklilerin ilk 1 yıl kart ücreti ödemeyecekleri de duyuruldu. Ancak, bu avantajlardan yararlanmak isteyenlerin maaşlarını ING’ye taşıması gerektiği belirtildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!