Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu’dan Seçmenlere Çağrı

BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu’dan Seçmenlere Çağrı
Pamukkale Belediye Meclis Üyeliği Seçimlerinde BBP, Belediye Başkan Adaylığı Seçimlerinde Cumhur İttifakı

31 Mart yerel seçimlerinde Pamukkale Belediye Başkan Adayı göstermeyen, fakat Pamukkale Belediye Meclis Üyesi adayları ile seçime katılan Büyük Birlik Partisi(BBP) ‘nin Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu yarın gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde açıklamalarda bulundu.

“Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bıraktığı bu sancağı taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık”

 

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Urcu,” Bu Pazar gerçekleşecek olan yerel seçimlerin öncelikle vatanımız ve milletimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu seçimlerde Büyük Birlik Partisi olarak oy bölmedik. Büyükşehir’de ve Pamukkale’de Yenikapı ruhuyla Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin takdiriyle aday çıkarmayarak Cumhur İttifakını destekledik. Ancak Belediye meclis üyeliği seçimlerinde kendi adaylarımız ile seçime katıldık. Büyük Birlik Partisi olarak dik duruşumuzu ve düsturumuzu hiç bozmadık. Şehit Liderim Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere bıraktığı bu sancağı taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Biz inanıyoruz ki bu seçimler Türk milletinin inanç ve azmini gösterecek, doğru yolda olanların yanında olacaklardır. Bizim Türk milletinden isteğimiz, demokrasiye sahip çıkın, bu vatan için canını vermiş şehitlerin inançlarına sahip çıkın. Elbet bu seçimlerde geçecek, bizler yine dost olarak, arkadaş, akraba olarak kalacağız. Bu sebeptendir ki, Bu seçimler önem arz etmektedir. Biz BBP olarak oy bölmedik. Vatanımız için her zaman iyisini istedik. 31 Mart’ta ise seçimlere sadece Belediye Meclis üyesi olarak sarı renkli oy pusulasında katılacağız. Bu bölgede BBP’nin temsil edilmesi önemlidir” dedi.

 

“Pamukkale Belediye Meclisinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun duruşunu ve düşüncelerini her zaman yaşayacak ve yaşatacağız”

Pamukkale Belediye Meclis Üyeliği seçimlerinin önemine değinen BBP Pamukkale İlçe başkanı Hasan Urcu,” Pamukkale bölgesinde Belediye Başkan Adayımız Cumhur İttifakı adayı Avni Örki’dir. Meclis Üyeliği seçimlerinde ise BBP olarak kendimiz seçimlere katılıyoruz. Burada BBP’nin temsiliyeti önemlidir. Pamukkale Belediye Meclisinde, ilçedeki kararlar alınmaktadır. Bu kararlar alınırken BBP olarak bizlerde görüş ve düşüncemizi söylemeliyiz. 26 yıllık siyasi geçmişiyle BBP’nin tecrübesi meclis de alınacak kararlar adına önemlidir. Bu neden 31 Mart yerel seçimlerinde Pamukkale’de ikamet eden vatandaşlarımızdan sarı oy pusulası yani Belediye meclis üyeliği seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’ne oy bekliyoruz. Sizlere söz veriyoruz! Pamukkale Belediye Meclisinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun duruşunu ve düşüncelerini her zaman yaşayacak ve yaşatacağız! “ ifadelerini kullandı

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!