Denizli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Cumhurbaşkanı Erdoğan Net Konuştu: Denizli'ye Güveniyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Net Konuştu: Denizli'ye Güveniyoruz
Denizli’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakını 1 numara yaptığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde de Denizli’den aynı potansiyeli beklediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de vatandaşlara seslendi. 29 Ekim Bulvarı üzerinde halka seslenen Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları şu şekilde:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri öncesi Denizli’ye gelerek, Denizlili seçmenlere seslendi ve Denizli’nin potansiyelinin fazla olduğunu belirterek, 31 Mart’ta Denizli’den rekor beklediklerini ve bu rekorun Türkiye’ye örnek olmasını istediklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 34. kez Denizli’ye geldi ve 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenen miting ile Denizli halkına seslendi. 29 Ekim Bulvarındaki mitinge Denizli halkının ilgisi yoğun oldu. Binlerce vatandaşın katıldığı miting için poliste yoğun güvenlik önlemi aldı. Miting önceki Belediye Başkan Adayları tek tek sahneye çıkarak Denizli halkına tanıtıldı. Törende daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan söz alarak Denizli halkına teşekkür etti ve 31 Mart Yerel Seçimleri için Denizlilerden destek istedi. 

BAŞKAN ZOLAN: “GÜZELLİKLERİ İNŞA ETTİK”
Mitingde Denizli halkına seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizli halkına teşekkür ederek, 5 yıl içerisinde önemli projelere ve hizmetlere Denizliler ile birlikte imza attıklarını belirterek; “Sizlerle gurur duyuyorum her zaman yanımızda oldunuz ve birlikte yürüdük. Hep birlikte bu işlerin altına girdik ve güzellikleri inşa ettik. Büyükşehir ile büyük işlere gireceğiz dedik ve 19 ilçemizde önemli işlere girdik ve güzellikleri inşa edeceğiz demiştik. Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak demiştik. Çok şükür bugün dönüp baktığımızda Denizlilimiz nereden nereye geldi.Yeni dönemde daha fazla ve daha çok hizmet alacak” dedi.

BAŞKAN ZOLAN:”EN GÜZEL MAKAM GÖNÜLLERDEKİ MAKAM”
5 yıl içerisinde birçok projenin yanında birçok gönüllere de girdiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; “Birçok işin yanında gönüllerde yaptık. Denizlili kardeşlerimiz gönüllerini sonuna kadar bizlere açtı. En güzel makam bizler için vatandaşlarımızın gönlündeki makamdır. Bu yolda bizimle yürüyen ve destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi. 

“DENİZLİ’DEKİ DESTANI İZMİR’DE DE YAZACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli mitingine İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’de katıldı. Zeybekci yaptığı konuşmada İzmir’i de Denizli gibi yapmak için yola çıktıklarını belirterek; “Sizleri özledik. Özlemler karşılıklı. 31 Mart’ta Denizli’de o destanı bir daha yazmaya var mıyız? Çınar’da bir daha Zeybek oynanacak mı? 31 Mart’ta İzmir Konak Meydanında o zeybek yeniden oynansın mı? Sizler istedikten sonra bu olur. Denizli’ye 2004’te geldiğimizde yazdığımız destanı İzmir’de de yazacağız” dedi.  

“DENİZLİ’YE BİRİNCİLİK YAKIŞIR”
Zeybekci’nin konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini bekleyen kalabalığa konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli’den rekor beklediklerini belirterek; “Denizli’nin potansiyelinin çok fazla olduğunu biliyoruz. Denizli’yi zirvede görmek istiyoruz, tüm Türkiye’ye örnek olmasını istiyoruz, Denizli’ye birincilik yakışır. İnşallah Denizli kendinden bekleneni yapacaktır. Denizli’de inşallah rekor kıracağız. Bunun için çok çalışmamız lazım. 31 Mart akşamı Denizli’den müjdeli haberler bekliyorum” dedi. 

17 YILDA 23 KATRİLYONLUK YATIRIM

Başkaları Denizli’nin yolunu seçimden seçime hatırlarken biz sadece Cumhurbaşkanlığımız döneminde Denizli’de tam 7 kez geldim. Her gelişimde sizlerin guruna,  heyecanına ortak oldum. 2 ay önce 18 Aralıkta; toplam bedeli 1 milyar 350milyon lirayıbulan 275 kalem eseri resmen sizlerin hizmetine sunduk son 17 yılda Denizli’ye 23 katrilyon yatırım yaptık. 

İL MERKEZİ VE ÇİVRİL’E YENİ YURT

Eğitim 3 bin 897 derslik,  yükseköğrenim öğrencileri için 4 bin 798 kişi kapasitesi yurt binaları açtık. Önümüzdeki yıl, Denizli ve Çivril’de 2 bin 3 yüz kişi kapasitesi yurt binaları da açacağız.

ÇİVRİL’E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Yılsonunakadar Çivril’i doğalgazla buluşturuyoruz. 

20 BİN KİŞİLİK STADYUM GELİYOR

Denizlili gençlerimiz için spor salonları, gençlik merkezleri inşa ettik. 20 bin kapasitelistadyumun Tavas Gençlik Merkezinin proje çalışmaları, Acıpayam Gençlik Merkezinin ihale süreci devam ediyor. 

MİLLET BAHÇESİ

Büyükşehir Belediyemiz şehir merkezinde olan eski stadyumun yerine 31 bin metre kare alana sahip bir millet bahçesi yapacak. Osman Bey ona göre hazırlığı yap. Millet bahçeleri bizim için çok önemlidir. Millet Bahçesi’nin de uygun bir yerine en azından bin metre kare milletkıraathanesi. Bu milletkıraathanesinde de gençlerimiz gelecekten çayını kahvesini simidiniçayını orada yudumlayacak. Herhangi bir ücret yok.

24 SAĞLIK TESİSİNİN İNŞASI SÜRÜYOR

 Sağlıkta 13’ü hastane olmak üzere Toplam 29 tesisi Denizli’ye kazandırdık. Denizli için yapımı, ihalesi ve plan proje çalışması devam eden toplam 24 adet sağlık tesisimiz var.  Bin yataklı şehir hastanemiz ise şu anda ihale aşamasında. İnşallah en kısa sürede ihalesi yapıp inşaatına başlıyoruz. 

Denizli’de 11 bin 539 konutprojesi hayata geçirdik. İmar barışından şehrimizde 115 bin vatandaşımız faydalandı.

ULAŞIMA DEV YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Ulaşımda; 79 senede 65 kilometre bölünmüş yol yapılmış. Biz bunu 16 senede 423 kilometreye çıkardık. Toplam maliyeti 1,5 katrilyon olan, 11 adet yol projemizin yapımı da devam ediyor. Denizli–Çal yolu,  Uşak, Çivril, Denizli yolundaki 4 adet köprüyü bu yıl tamamlıyoruz. Denizli – Çardak ayrımı Sivaslı Uşak yolunu, Denizli Çevre yolu ve Honaz Tünelini, Denizli Çardakhavalimanı yolunu, Pamukkale Akköy yolunu ve Muğla, Kale, Tavas, tamamlıyoruz.

 

ÇARDAK HAVALİMANINA YENİ BİNA

Çardak Havalimanına yeni bir terminal binası yaparak havalimanımızı büyüttük, modernleştirdik. Havalimanımızın yolcu trafiği 37 binden geçtiğimiz yıl 650 bine çıktı. Denizli’ye 20 bin tasarım merkezi kurduk.

3 BARAJ VE 5 GÖLETİN İNŞASI SÜRÜYOR

17 yılda 15 tane baraj, 8 gölet inşa ettik. 3 baraj ve 5 gölet daha inşa ediyoruz. Sulama projeleriyle 830 bin dekar zira araziyi sulamaya açtık. İnşası süren tesislerle 74 bin dekar araziyi sulamaya açacağız. Denizli merkez ve civar yerlerin içme suyu ihtiyacını karşılamak için Akbaş Barajını inşa ettik. 52 arıtma tesisi, inşa ediyoruz. Denizlililerin hasretle beklediği Yenicekent İletim kanalını tamamlayız biz hizmete aldık. Çiftçilerimizin elektrik masrafından kurtarıyoruz. 105 bin dekar araziye iletim kanalıyla Cindere barajından cazibeyle su iletiyoruz. Ayrıca sulama şebekesi yeni yapılacak olan, 44 bin dekar arazi daha bu kanalla sulanacak.

9,5 KATRİLYONLUK YATIRIM DESTEĞİ

Denizli iş adamlarımıza, girişimcilerimize 9,5 katrilyon tutarında yatırım teşviki sağladık. Desteklerimizde 26 bin kişilik ilave istirham oluşturduk. Denizli’de 82 bin işyerimizin, toplam 1,3 katrilyon tutarında SGK prim teşvikiyle destekledik.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!