Denizli
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Dijital Dönüşüm Süreçleri ve Yerli Yazılımın Önemi

Dijital Dönüşüm Süreçleri ve Yerli Yazılımın Önemi

Secube Teknoloji belge ve bilgi tarafında evrağın hard copy olarak içeriye girip dijitalleşip imha edilmesine kadar olan tüm süreci tek elden bütünleşik yönetebilen tek firmadır. Geçen senenin başında ÖNCÜ Şirketler grubundan yatırım alarak büyümüştür.

Canon Türkiye'nin ilk defa Gold Independent Software Vendor'u bu sene Secube Teknoloji olmuştur.

Belgelerden çıktı alınma aşamasında printscreen alınmasını önleme, kripto algoritmalarıyla şifrelenip belgelerin saklanması, iş akışına sokulması ERP sistemleri ile yönetilebilmesi entegrasyon aşamaları ve içerikten aranabilir belgeye dönüştürülmesi aşamasında çalışmalar yürüten Secube Teknoloji Canon işbirliği ile ses getiren dijital dönüşüm projelerine imza atmaktadır. E-kurum denilen kavram dijital dönüşüm, Endüstri 5.0 gibi kavramlarla oldukça popüler hale gelmiştir.

e-Kurum’u tanımlamak gerekirse: Tüm iş süreçlerini elektronik ortama taşımış olan ve elektronik ortamda yöneten kurum

 

Gartnerin raporuna göre dünya genelindeki yazılım projelerinin başarısızlık yüzdesi f dır. Biz de burada Türkiye’nin yazılım alanında gelişmesini desteklemek adına ARGE merkezimizde 2014 ten bu yana ürünler geliştirmekteyiz, ses getirecek gelecekte hayatımızı kolaylaştıracak Endüstri 4.0 devrimine uygun ve 5.0 a selam verecek çözümlere odaklanıyoruz. Sözde yerli ve milli değil özde yerli ve milli olan ürünler geliştirmeye devam ederek ve bu ürünlere güvenerek sabırla çalışırsak Türkiye’ninde dünyada en değerli markalar arasında yeri olacaktır.

Canon ilk defa bir Türk şirketi destekleyip dünya genelinde kurumsalda en iyi ürünlerinden biri olan Enterprise Content Management DYS ürünü olan Therefore ve Uniflow iş akış yönetim sistemi ürünlerinin satış pazarlama destek olanaklarını Secube Teknoloji’ye vermiştir.

Secube Teknoloji’den Çağdaş ERYÜKSEL in açıklamalarına göre ; Canon’un ilgisini çekmemizin nedenleri arasında SaaS modunda kanıtlanmış ve özelleştirilmiş çözümler uygulamak için ideal Türkiye'nin ilk ve tek milli yerli ICR ve OCR motorunuve yine Türkiye'nin ilk ve tek e-arşiv ve doküman yönetim sistemibir arada sistemini geliştirmiş olmamızdır.

Tabii ki teknolojik bilgi ve yazılım geliştirme, etkili proje yönetiminin sadece bir parçasıdır. Başarılı bir Yeni İş Dünyası için hayati önem taşıyan teknolojinin diğer her yönü ele alınmalıdır: bilgi yaşam döngüsü yönetimi, tarama ve akıllı belge tanıma, arama teknolojileri, arşivleme ve kayıt yönetimi, bilgi uyumu, güvenlik ve değişim yönetimi konularında uçtan uca çözümler üretmekteyiz.

Daha spesifik olarak, Secube Teknoloji, sektörün tipik iş süreçlerini veya zorluklarını doğrudan desteklemek için ince ayarlanmış ve işyerinde Süreç Optimizasyonu için eksiksiz dikey çözümler sunmak için olağanüstü pazar bilgisini bir araya getiriyor ve yatırımlarınızı size geri döndürmeyi vaat ediyor.

Secube Teknoloji olarak geliştirdiğimiz CubeOCR yazılımı 0 yerli milli el yazısı ve optik karakter tanıma ürünü şu an başarısı dünya devleri ABBYY ve IRIS'ten daha yüksek. Karmaşık lisanslama problemleri yok, elde bulundurma maliyetleri düşük.

Bunun da üzerine yazılım ekibimizle kendi geliştirdiğimiz veri yakalama (formlar üzerindeki veri alanlarının yakalanması) kitaplığımızı koyduk ve çok kolay kullanılır oldu. Bankacılık sistemi içerisine kolayca alınabilen yapısı sayesinde esneklik katıyor.

Biyometrik imza konusunda da çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Biyometrik imza panelleri seçimi çok önemli bir konudur. SECUBE Biyometik İmza Uygulaması’nda biyometrik imza verileri Kriptolu olarak sistemde tutulduğu için imzanın kopyalanması durumunda loglanır ve kimin eriştiği bilgisi kayıt altına alınır dolayısı ile biyometrik imza kopyalansa dahi kimin kopyaladığı hemen tespit edilebilir. Secube Teknoloji milli ve yerli kripto algoritmaları ve kriptografik sistemler konusunda uzman kadrosuyla özel kriptolu uygulamalar geliştirmektedir, SECUBE Teknoloji bu bağlamda 3 TÜBİTAK Projesine imza atmıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!