Denizli
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Koca bir mirasın taşıyıcısıyız

Koca bir mirasın taşıyıcısıyız
AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, 8 Mart kadınlar gününü kutladı.

 

Kadınlarımızın Ezelden beri koca bir mirasın taşıyıcısı olduğunu söyleyen AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, “Bizler, bu topraklar için, devletinin bekası, çocuklarının aşı için kanını canını ortaya koymaktan çekinmeyen Anadolu kadının evlatlarıyız” dedi.

“ Kadın olmak, sadece kadın meseleleriyle ilgilenmek demek değildir”  diyen Başkan Akdemir, “ Kadın, hassasiyeti ve duyarlılığı ile toplumsal tüm konularla yakından ilgilenir. Nitekim bu düşünce temelinde, Kadın Kolları olarak varlığımızı göstermekteyiz. 8 Mart, bir araya gelmek, tartışmak, düşünmek ve aynı zamanda her alanda sağlanan gelişmelerin paylaşılması için fırsat sunan bir gün olması nedeniyle de anlamlıdır. Kadını ne ekonomiden, ne sosyal hayattan, ne dış politikadan ne eğitimden, ne de sağlık Politikalarından ayrı düşünemeyiz. Kadınlar olarak, bizi ve çocuklarımızın yaşamlarını etkileyecek Süreçlere kayıtsız kalamayız, kalmayız” dedi.

Başkan Akdemir mesajında devamla şunları söyledi:

“ 8 Mart, cinsiyet ayrımcılığı, kadın ve erkeğin fırsatlara ve kaynaklara ulaşmasında yaşanan eşitsizlikler, şiddet, çalışma hayatı ve siyasette kadın oranı gibi meselelerin ele alınması bakımından son derece kıymetlidir. Hamt olsun ki AK Parti iktidarları, anne-çocuk sağlığından, kız çocuklarının okullaşmasına,kadına yönelik şiddetle mücadeleden, iş hayatında ayrımcılığı önlemeye yönelik düzenlemelere, kadına yönelik pozitif ayrımcılık ilkesinin Anayasa ile güvence altına alınmasından, kadının en temel haklarını kullanmasında önünü tıkayan özel-kamu alanı ayrımının sonlandırılmasına kadar pek çok düzenlemeyi yürürlüğe koymuş, kadın meselelerinde ciddi mesafe kat etmiştir.

Anadolu’yla birlikte, Suriye’de, Halep’te, Filistin’de, Mymmar ve tüm mazlum coğrafyalarındaki kadınlar için de inandığımız yolda yürüdük ve yürümeye devam etmeliyiz. Bu doğrultuda,ülkemizin kalkınmasına değer katmak, hayatı ve dünyayı güzelleştirmek isteyen kadınlar olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. ‘Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet’ ülküsüne inananlar yılmadan yola devam edecektir. Bu inançla, ‘Güçlü Türkiye’nin, Güçlü Kadınları’ olarak 8Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü en içten duygularımla kutlarım”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!