Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Pamukkale’ye 2 Saat Ücretsiz Girişe Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Pamukkale’ye 2 Saat Ücretsiz Girişe Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor
Pamukkale’ye 2 Saat Ücretsiz Girişe Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Denizlililerin beyaz cennet Pamukkalemize giriş ücretinin indirilmesi ve makul seviyeye çekilmesi için büyük çaba sarf etti ancak bir sonuç alınamadı ama derneğin en azından turizm haftası etkinlikleri kapsamında ücretsiz olsun önerisi sonuç buldu fakat sadece 2 saat ücretsiz izin koparabildi. Bu ücretsiz günün Salı günü olması ve sadece 2 saat olmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Tepkilere CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı da katıldı.

Denizli Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün, Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeler Merkez Müdürlüğü Strateji Geliştirme ve Gelirler Müdürlüğünün talebiyle Pamukkale ören Yeri Denizli Valiliğinin himayesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, 17 Nisan 2018 Salı günü saat 16,00 ile 18,00 saatleri arasında Pamukkale ören yerine girişlerin ücretsiz olacağı duyurmuştu. Haberlerden sonra tepkiler art arda geldi. Vatandaşlar, haberin altına yorum yaparak tepkilerini dile getirdi. Vatandaşlar kendileriyle dalga geçildiği iddia etti.

Tepkilere CHP MİLLETVEKİLİ DE KATILDI

Denizli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili, CHP Grup Yönetim Kurulu üyesi Melike Basmacı Turizm Etkinliği kapsamında bir günlüğüne 16-18 saatleri arasında Pamukkale’ye girişi iki saat ücretsiz yapanlara kimin malını kime lütfediyorsunuz diye tepki gösterdi.

PAMUKKALE BİZİMDİR 2 SAATLİK GİRİŞ LUTUF DEĞİLDİR

Turizm Haftası etkinlikleri sebebiyle Denizli Pamukkale ören yerlerine 2 saatlik ücretsiz giriş sağladıklarını söyleyen yetkililer daha çok insana Pamukkale’yi tanıtmayı hedeflediklerini dile getirmişler, bu duruma Denizli Milletvekili Melike Basmacı tepki gösterdi, “kimin malını kime lütfediyorsunuz. Etkinliği bedava yapmaktaki amaç protokolün kalabalıkla karşılanması, alkışlanmasıdır iki saatlik bedava olacak girişte kalabalıkta izdiham yaşanacak, Pamukkale ne kadar gezdirilip tanıtım yapılacak. İki saati lütuf olarak görenler hem kendi tanıtımlarını yapıyor hem de halkla dalga geçiyor. Ben bu konuda Defalarca Önerge verdim Meclis gündemine taşıdım cevap verin. Denizli Halkı neden Pamukkale ye bedava giremiyor? Pamukkale bizimdir bizim kalacak. Bahşiş istemiyoruz Pamukkale halkımıza tekrar verilsin. Giriş ücreti alınmasın” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!