Denizli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Zeybekci’den Akşer’e Ağır Sözler

Zeybekci’den Akşer’e Ağır Sözler
Zeybekci’den Akşer’e Ağır Sözler

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dün 29 Ekim Bulvarı’nda Denizlililere seslendi. Akşener, konuşmasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye yüklenince, çok geçmeden Zeybekci’den cevap geldi. Bakan Zeybekci, Akşener’e, “Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dün Denizli’de partililere seslendi. Birçok konuya değinen Akşener, "Dediniz ki Denizli'ye bela olmasın, milletin başına bela olsun. Sanayi şehrinden gelmiş adam, 'Dolar, döviz ne işe yarar' diyor. Cahil desem cahil değil, ahmak desem ahmak değil. Burada fabrikalar çökerken, her şeyin dolarla yapıldığı ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor, 'Dolarla bizim işimiz yok' diyor. Burada fabrikalar çökerken, işçi çıkarırken, her girdiğinin dolarla olduğu Türkiye'de sanayi ürünlerinin bütün girdilerinin dolarla geldiği bir ülkede Ekonomi Bakanı çıkıyor, 'Dolarla molarla işimiz yok' diyor. Hadi oradan be, hadi oradan cahil. Yalnız bir şey var. Bunun patronu var ya, o çok kızgın. Bana bir şey diyecek söyleyemiyor. Arada bir 'eyy' diyecek ama kendini tutuyor.

Akşener’in bu sözlerine istinaden, Başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Partililer sosyal medya hesaplarından tepki göstererek kınandı.

Bakan Nihat Zeybekci; “Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı, iftiracı, günahkar ağızını bağlar, layık olduğun çukuruna geri gönderir. Sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası, çünkü sen çukursun” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz; “Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle... #SahtekarMERAL” şeklinde paylaşımda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise; “Denizlimizde 2004’ten bugüne bir çok ilki gerçekleştirerek büyük hizmetler eden, Denizlimizi vizyon şehir haline getiren, önceki dönem Belediye Başkanımız, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye yönelik seviyesiz, doğru olmayan sözlerle hakaret eden Sn. Akşener’i kınıyorum” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!