Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Avukat Nazif Manav'dan Yeni Sanayi Sitesi Müjdesi

Avukat Nazif Manav'dan Yeni Sanayi Sitesi Müjdesi
Denizli’de Yeniden Refah Partisi (YRP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nazif Manav, seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi sitelerini ziyaret etti. Sanayi esnafına yeni bir sanayi sitesi projesi hakkında bilgi veren Manav, yerel seçimlerde destek istedi.

Avukat Nazif Manav, Denizli'deki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sanayi sitesindeki esnafla bir araya gelen Manav, yerel seçimlerdeki adaylık sürecine ilişkin konuları tartıştı ve esnaflardan destek talep etti. YRP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Avukat Tamer İm’in de katıldığı esnaf ziyaretlerinde, Manav, esnafların şikâyetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldı.

KÜÇÜK ESNAFIMIZ EKONOMİMİZİN BEL KEMİĞİ

Başkan olması halinde şehre yeni bir sanayi sitesi yapılacağı müjdesini veren Nazif Manav, “Küçük esnafımız ekonomimizin bel kemiği, özellikle sanayi sitelerimizde binlerce gencimiz istihdam ediliyor. Sanayi esnafımızın en büyük isteği şehre yakışır, son derece modern, geniş dükkânları olan alt yapısıyla her şeyiyle tamamlanmış yeni bir sanayi sitesi” dedi. Manav, bu projeyle şehir ekonomisinin güçlenmesine katkı sağlayacaklarını belirtti.

Avukat Nazif Manav'dan Yeni Sanayi Sitesi Müjdesi

YENİ BİR SANAYİ SİTESİ İNŞA EDECEKLERİNİ AÇIKLADI
Yeniden Refah Partisi (YRP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Nazif Manav, önceden hazırlanan bir projeyle birlikte, seçilmesi durumunda esnafın taleplerini dikkate alarak yeni bir sanayi sitesi inşa edeceklerini açıkladı. Manav, esnafın projeye katkılarını da istişare ederek, halkla birlikte şehri yöneteceklerini vurguladı.

Avukat Nazif Manav'dan Yeni Sanayi Sitesi Müjdesi

ŞEHRİ HİZMET YAĞMURUNA TUTACAĞIZ

Manav, "Bu şehri işçimizle, esnafımızla, yaşlımızla, emeklimizle, kadınlarımızla, gencimizle, engellimizle birlikte yöneteceğiz. Halka rağmen hiçbir projeyi başlatmayacağız. ‘Ben yaptım oldu’ mantığı yerine ortak akılla, istişareyle şehri hizmet yağmuruna tutacağız" dedi. Uçuk kaçık projeler yerine, ayağı yere basan projelerle değişimi gerçekleştireceklerini ifade etti. Manav, Milli Görüş belediyeciliğiyle şehrin adeta çağ atlayacağını belirtti ve seçimi kazanacaklarına olan inancını vurguladı.

Avukat Nazif Manav'dan Yeni Sanayi Sitesi Müjdesi

NAZİF MANAV’A DESTEK

Nazif Manav'ın yeni sanayi sitesi müjdesi, sanayi esnafı tarafından olumlu karşılandı ve destek gördü. Esnaf, Manav'ın yaklaşımını ve projelerini takdirle karşıladı, değişim isteğiyle birlikte şehrin geleceğine dair umutlarını artırdı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!