Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Özbaş, esnafları yalnız bırakmıyor

Başkan Özbaş, esnafları yalnız bırakmıyor
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya özen gösteriyor. Son olarak, Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretle esnaflarla buluşan Başkan Özbaş, ekonomiye katkı sağlayan esnaflarla bir araya geldi.

Başkan Özbaş, Sanayi Sitesi'nde yaptığı ziyaret sırasında esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özbaş, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek çözüm noktasında destek sözü verdi. Halkın her an ulaşabileceği bir yönetici olma anlayışını benimseyen Başkan Özbaş, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sık sık gerçekleştirerek vatandaşlarla doğrudan iletişim kuruyor.

Başkan Özbaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Ekonomimize alın teriyle katkı sunan tüm esnaflarımızla ortak akıl ve el birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın taleplerini dinleyerek, belediyecilik hizmetlerini en etkili şekilde sunmak için gayret gösteriyoruz. Sarayköy'ümüzü daha yaşanabilir bir yer haline getirmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Özbaş, esnafları yalnız bırakmıyor

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ın esnaflarla iç içe geçirdiği ziyaret, halk nezdinde takdirle karşılandı.

Halkın ve esnafların fikir ve önerileri öncelikli

Başkan Özbaş, esnafları yalnız bırakmıyor

Her an vatandaşlarla bir arada olan Belediye Başkanı Özbaş, hizmet ve proje çalışmalarında ilçe halkının ve esnafların fikir ve önerilerinin öncelikli olduğunu belirterek, “ İlçe ekonomimize alın teriyle katkı sunarak ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri her zaman güler yüz ve samimiyetle karşıladıkları için teşekkür ederim. Ziyaretlerimizi her hafta gerçekleştiririz. Çünkü yapacak olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın fikir ve önerileri bizim için çok önemlidir. Ortak akıl ve el birliğiyle ilçemize yakışır hizmetleri birlikte gerçekleştiriyoruz. İlçemizde taş üzerine taş koyuyorsak birlik ve beraberliğimiz sayesinde. O yüzden bundan sonra çalışmalarımızı birlik içinde gerçekleştireceğiz. Bizlerle keyifli sohbetlerini eksik etmeyen esnaflarımıza ve hemşehrilemize çok teşekkür ediyor; tüm emekçi kardeşlerime hayırlı işler diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!