Denizli
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Özbaş, Vatandaşların Sevgiyle Karşılandığı Mahalle Ziyaretinde

Başkan Özbaş, Vatandaşların Sevgiyle Karşılandığı Mahalle Ziyaretinde
Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, seçim çalışmaları kapsamında Acıdere ve Hisar Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Ziyaretler sırasında Başkan Özbaş, 10 yıl süren hizmet döneminde sahada aktif olarak yer aldığını ve vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olduğunu vurguladı.

Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşan Başkan Özbaş'a eşi Esin Özbaş, AK Parti İlçe Başkanı Sait Dikici, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti. Başkan Özbaş, 3. dönem için planladığı projeleri mahalle sakinlerine anlatarak onların görüş ve önerilerini dinledi.

SARAYKÖY'Ü DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIMA KARARLILIĞINI YİNELEDİ.

Ziyaretlerin ardından mahalle sakinleri, Başkan Özbaş'a duydukları memnuniyeti dile getirerek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, Başkan Özbaş'ın samimi yaklaşımını ve geçmiş dönemde gerçekleştirdiği hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek, yerel seçimlerde destek mesajları verdiler. Başkan Özbaş ise vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, halkın desteğiyle Sarayköy'ü daha güzel yarınlara taşıma kararlılığını yineledi.

Başkan Özbaş’a vatandaşlardan destek mesajı

YENİ DÖNEMDE HAYALLERİM DAHA BÜYÜK

Sarayköy’ün çehresini değiştirdiklerini ve yeni dönemde hayallerinin daha büyük olduğunu belirten Belediye Başkanı Özbaş, “ Samimiyet ve gayretle yaptığımız çalışmalarımızın karşılığını destek, dua ve güler yüz olarak görmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimizin sevgilerini boşa çıkarmayacağız. Birlikte daha çok işler başaracağız. Sarayköyümüzün önemli tarih noktalarından bir tanesi olan Attouda Antik Kentimizde yüzey araştırma çalışmalarını el birliğiyle tamamladık. Sırada kazı çalışmaları var. Antik Kentimizi ayağa kaldırarak ülke turizmimize kazandıracağız. Butik konaklama tesisleri ve arkeofestler yaparak yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline getireceğiz” dedi.

Başkan Özbaş’a vatandaşlardan destek mesajı

Konforlu ve ekonomik ısınma olan doğal gazı da kırsal mahallelere taşıyacaklarını duyuran Başkan Özbaş, “ İlçe merkezimizde doğal gaz yüzde 95 tamamlandı. Yeni hedefimiz ilçe merkezi dışında kalan mahallelerimize doğal gaz götürmek. Hayallerimiz çok büyük. Hedefimiz hemşehrilerimizin mutluluğu, rahatlığı ve konforlu bir yaşam sürmesi” diye konuştu.

Başkan Özbaş’a vatandaşlardan destek mesajı

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!