Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Uz, Transfer Yasağının Kaldırılması İçin Futbolcular Anlaşmıyor

Başkan Uz, Transfer Yasağının Kaldırılması İçin Futbolcular Anlaşmıyor
Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ve yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayan Başkan Uz, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Mevcut kadroyu korumak üzere çalışmalarını yürüten Denizlispor’da Başkan Uz henüz anlaşma sağlanamayan Aissati ve Thiago Lopes’in son durumu hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ve yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecileri kutlayan Başkan Uz, takımın son durumu, transfer yasağı ve henüz anlaşma sağlanamayan futbolcular hakkında bilgiler verdi.

GÖREVDEN AYRILAN İSİMLER…

24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Uz;”Sezon biter bitmez teknik direktörümüz Mesut Bakkal ile anlaştık. Kendisinin verdiği rapor doğrultusunda kadromuzu koruduk. Transfer yasağı gibi dezavantajlarımızı minimum seviyede tutmaya çalıştık. Transfer yasağını kaldırmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularımızın sözleşmelerinde iyileştirmeye gittik. Geçtiğimiz sezon futbolcularımızla 2’şer yıllık sözleşme yapmıştık. Mevcut ekonomik durumda rakamların düşük kalması sebebiyle iyileştirme yaptık. Bazı yönetici arkadaşlarımız yeni sezonda görev almak istemediklerini söylediler. Arkadaşlarımızın yerine yedek listeden yeni isimler yönetime dahil oldu. Görevden ayrılan isimler Taner Atilla, İsmet Kaya, Ersan Kaplan ve Recep Dayı oldu. Dahil olan isimler ise Cemal Işık, Osman Toker, Osman Özdemir, Onur Kayhan ve Muhammet Kaplan oldu. Muhammet Kaplan davet usulü yönetime aldık.

ALTYAPI İLE ÇOK İLGİLENEMEDİK

Pandemiden en fazla etkilenen birim altyapılar oldu. Ligler zaman zaman oynanamadı zaman zaman geç başladı. Bu süreçte altyapı ile çok ilgilenemedik. Her zaman altyapının bizim kurtuluşumuz olduğunu söyledik. Yeni sezonda altyapımızın tesislerin kullanımından, malzemelerine kadar yoğun mesai harcıyoruz. Amatör ve altyapılarda büyük tecrübeye sahip olan Ahmet Yıldırım’ı altyapıların başına getirdik. Bu sene Denizlispor’un altyapısında olan çocuklarımız Denizlispor’lu olduklarını hissedecekler.

FORMALAR VE 3 YENİ STORE

Yeni sezon forma ve antrenman malzemeleri çalışmalarını tamamladık. Baltalı Grup en büyük yardımcımız oldu. Formalar konusunda yaşanan sıkıntıyı birkaç gün içinde çözdük. Taraftarlarımızın yeni formalarımızı alarak kulübümüze destek olmasını istiyorum. Bir tekstil şehrinde ilki yaparak kendi formamımızı ve markamızı ürettik. Sayın Derya Baltalı burada bize mağaza konusunda destek oldu. Ankara asfaltı organize sanayi bölgesinde, Sinpaş’ta ve Forum Çamlık karşısında 3 store açtık. Stat reklamlarında önemli yol aldık. Kombine biletlerimizi satışa sunduk. Taraftarımızın da kombine biletleri alarak destek olmalarını bekliyoruz. Rams firması ile göğüs sponsorluğu için anlaştık. Ekonomi Eski Bakanımız Nihat Zeybekci bu konuda destek oldu. Turkuaz olarak forma ve stat reklamları verdiler.

TARAFTARA ÇAĞRI

Takımızı 1 aydır hazırlıklarını sürdürüyor. Pandemi dolayısıyla takımımız ilk kez şehir dışında kamp yaptı. 10 günlük Burdur kampının ardından 12 Ağustos’a kadar hazırlıklarımızı tesislerimizde sürdüreceğiz. Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçları yapacağız. Teknik heyetimizden çalışmalarla ilgili sürekli rapor alıyoruz. Kamp yapmış ve iyi hazırlanmış olduğumuz için daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Altaş Denizlispor olarak bu sezon bütün akademik liglerde mücadele edeceğiz. Biz üzerimize düşeni yaptık. İlk maçımız final havasında. İlk maçtan itibaren statta destek istiyoruz. “dedi.

“TRANSFER YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN FUTBOLCULAR ANLAŞMIYOR”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Uz, ‘Bu sezon için hedef belirlediniz mi? Transfer yasağı kalkacak mı?’ sorusuna;” Hedef vermek bana ters. Ben isterim ki şampiyon olalım. Biz geçen sene takımı 2 ay geriden kurduk. Karşımızda 200 milyon TL’ye takım kuranlar düşmeye oynadılar. Takım ruhu olmadıktan sonra başarı geleceğine inanmıyorum. Biz takım olduk ve şehirle bütünleştik. Ben taraftarımızla birşeyler başaracağımıza inanıyorum. Baktığınızda rakiplerimiz çok güçlü. Eyüpspor’un almadığı futbolcu kalmadı. Biz çıkıp oynayacağız ve göreceğiz. Biz Denizlispor’un geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz. 200 milyon TL borçla play-off oynasan ne olacak? Biz kökten çözümler için adım atıyoruz. Bizim asıl hedefimiz kulübün borcunu sıfırlamak. Maalesef alacaklı futbolcularla anlaşamıyoruz. Anlaşabilirsek eğer transferi açabiliriz. Bugün hiçbir futbolcu bizimle anlaşmaya yanaşmıyor. Sebebini anlayamıyorum. Küme düşmemizi mi bekliyorsunuz? Bakın 2021-2022 sezonu için 1 TL borcum yok.”dedi.

“AİSSATİ VE LOPES’İN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN”

Başkan Uz, ‘Ömer Şişmanoğlu hazırlık maçında kadroda değildi problem var mı? Aissati ve Thiago Lopes’de son durum nedir?’ sorusuna ise;”Ömer’in ufak bir rahatsızlığı vardı. Dün akşam takıma döndü. Lopes ile 1 sezonluk anlaşma yapmıştık. Bugün biz bütün olanakları sunmamıza rağmen takıma gelmiyor. Farklı rakamlar bahsetmeye başladı. Denizlispor markası kimseye eyvallah etmez. Herkesin yeri doldurulur. Aissati’nin ise benim dönemimden 1 TL alacağı yoktur. Gel oyna diyorum. Gideceğim diyor. Gideceksen neden 2 senelik sözleşme yaptın? Gideceksen de saygı duyuyorum diyorum. Bu sefer geçmiş dönemden alacağından bahsediyor.İndirim yap diyorum. Yapmam diyorum. Transfer yasağını aç diyorum. Onu da açmam diyor. Aissati şuanda takımdan ayrı çalışıyor. Aissati ve Lopes’in Allah yollarını açık etsin.”diye cevap verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 5
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!