Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Zolan’dan Ecrin’e büyük sürpriz

Başkan Zolan’dan Ecrin’e büyük sürpriz
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli ziyareti sırasında keman çalan genç müzisyen Ecrin'e özel bir sürpriz yaparak dikkatleri üzerine çekti. Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın keman çalarken tavsiye ettiği udu, Ecrin'e hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 22 Şubat 2024 Perşembe günü gerçekleştirdiği Denizli ziyaretinde, keman çalan Ecrin Polatlı'nın yeteneği otobüsün yanında Cumhurbaşkanı'nın dikkatini çekmişti. Polatlı'nın çaldığı kemanla eşlik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından genç müzisyenle sohbet etmiş ve ona ut çalmayı da öğrenmesini tavsiye etmişti.

Bu anlar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un "Önce biraz müzik, sonrasında tatlı bir sohbet..." sözleriyle sosyal medyada paylaşılmasıyla gündeme gelmişti. Etkileyici bulunan bu olayın tanığı olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerisi üzerine, kemanla eşlik eden Ecrin'e özel bir jest yaparak udu hediye etti.

Başkan Zolan’dan Ecrin’e büyük sürpriz

Başkan Zolan Ecrin’i misafir etti 

Yaşanan olayın ertesi günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Ecrin Polatlı ve ailesini makamına davet ederek misafir etti. Ziyarete Ecrin Polatlı’nın yanı sıra annesi Esma Polatlı, ağabeyleri Enes ve Yusuf Polatlı katıldı. Ecrin yaşadıklarını hayatı boyunca unutmayacağını ve yakından görmek istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a keman çalmış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Küçük yaştan beri keman çalmak için mücadele ettiğini ve 4 yıldır da Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda keman eğitimi aldığını ifade eden Ecrin Polatlı, en büyük hayalinin üniversitede konservatuar öğrencisi olarak müzikle uğraşmak istediğini belirterek, bu yolda kendisinden desteklerini esirgemeyen Başkan Zolan’a teşekkür etti. Anne Esma Polatlı ise Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz konservatuar eğitimleri sayesinde kızının bu imkanlara kavuştuğunu söyleyerek, Başkan Zolan’a teşekkür etti.

Başkan Zolan’dan Ecrin’e büyük sürpriz

Ecrin büyük sevinç yaşadı 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başta çocuklar ve gençlerin müzik ve spor eğitimi almaları için ücretsiz kurslar düzenlediklerini ifade ederek, “Yeter ki gençlerimiz böyle güzelliklerle donansın. Özgüvenli olsun, yetenekleri ortaya çıksın. Bunun için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun eğitimler veriyoruz. Ecrin’i tebrik ediyorum. Seninle gurur duyuyoruz. İnşallah ileride daha güzel yerlere ulaşırsın” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ut çalmayı öğrenmesini tavsiye ettiğini hatırlatarak Ecrin’e sürpriz yapan Başkan Zolan, “Cumhurbaşkanımızın sana tavsiye ettiği udu hazırladım. Ut seni zenginleştirecek, konservatuarı kazanma arzuna destek olacak. Yolun açık olsun” ifadelerini kullandı. Hediye karşısında büyük sevinç yaşayan Ecrin, Başkan Zolan’a teşekkür etti. Ecrin Polatlı son olarak babasının kendisine hediye ettiği tespihi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilmek üzere Başkan Osman Zolan’a teslim etti. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!