Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Çavuşoğlu, Büyükşehir personelini uyardı “Herkes ayağını denk alsın"

Çavuşoğlu, Büyükşehir personelini uyardı “Herkes ayağını denk alsın"
Denizli'de resmi olmayan seçim sonuçlarına göre Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum'la birlikte belediye önünde ilk açıklamasını gerçekleştirdi. Çavuşoğlu, belediye personeline önemli uyarılarda bulunarak, "Kim bu günden sonra bir ödeme yapar, yapılacak ödeminin altına imza atarsa sorumluluğu ona ait olacaktır. Bütün ödemeler biz gelinceye kadar bekleyecek, göreve geldiğimiz gün hakla batılı, ayıracağız. Herkes ayağını denk alsın" dedi.

Çavuşoğlu, resmi sonuçlar olmasa da gayri resmi sonuçlara göre büyükşehir belediye başkanı olduğunu belirtti ve belediyenin mali durumu hakkında bilgi verdi. Önümüzdeki günlerde İller Bankası'ndan gelecek bir ödeme olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, bu ödemelerle ilgili planlamalarının olduğunu ifade etti. Ancak yapılacak ödemelerin tüm sorumluluğunun kendilerinde olacağını vurguladı.

Ayrıca, geçmiş döneme ilişkin hesaplar konusunda da gerekli adımların atılacağını ve alacaklıların belediyenin kendilerine ulaşmasını beklemeleri gerektiğini söyledi.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve başlamasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, her türlü harcamanın hesabının imza atanlar tarafından verileceğini vurgulayarak, "Bilen duyan bana bildirsin" çağrısında bulundu.

Çavuşoğlu, gereksiz harcamaların önüne geçilmesi ve belediyenin hesap verebilirlik ilkesini güçlendirmek adına sıkı tedbirler alacaklarını belirtti. Kendilerine ulaşan bilgilere göre belediye içinden veya dışından evrakların çıkarıldığına dair duyumlar aldıklarını ifade etti. Bu konuda gerekli önlemleri alacaklarını ve kamera kayıtlarının inceleneceğini dile getirdi.

Çavuşoğlu, yaşanmış veya yaşanacak olan her olayla ilgili bilgi sahibi olanların kendisine ulaşabileceğini belirterek, sosyal medya üzerinden DM yoluyla veya özel hesaplarından bilgi paylaşabileceklerini açıkladı. Belediyenin herhangi bir kuruşunu kimseye yedirmeyeceklerini vurgulayan Çavuşoğlu, hesaplar incelendikten sonra ortaya çıkan her durumu sonuna kadar takip edeceklerini ifade etti.


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve başlamasının ardından belediye personeline önemli uyarılarda bulundu. Özellikle seçim harcamalarının tamamının belediye bütçesiyle finanse edildiğini hatırlatan Çavuşoğlu, her türlü ödemenin altına imza atanın hesabını vereceğini vurguladı.

Çavuşoğlu, çalışanları uyararak, atacakları imzaların hem cezai hem de hukuki anlamda takip edileceğini belirtti. Seçim harcamalarının finansmanının takipçisi olduklarını ifade eden Çavuşoğlu, belediye personelinin bu konuda herhangi bir oyuna alet olmaması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, iftar adı altında yapılan seçim etkinliklerine ve belediye personel araçlarıyla yapılan yardımlara dikkat çeken Çavuşoğlu, tüm bu kayıtların belediye tarafından tutulduğunu belirtti. Kimin bir ödeme yaparsa, altına imza atarsa sorumluluğunun kendisine ait olacağını ve bütün ödemelerin göreve gelene kadar bekletileceğini dile getirdi.

Çavuşoğlu, göreve geldikleri gün haklı ile haksızı ayıracaklarını ve hakkı olmayanın belediyeden aldığı herhangi bir ödemeyi geri ödemek zorunda kalacağını belirtti. Bu çerçevede, herkesin ayağını denk alması gerektiğini vurgulayarak, belediye yönetiminin şeffaf ve adil bir şekilde devam edeceğinin altını çizdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 2
    SEVDİM
  • 11
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!