Denizli
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Çavuşoğlu, Zolan’dan makamı devraldı

Çavuşoğlu, Zolan’dan makamı devraldı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, selefi Osman Zolan'dan makamı devralarak, devir teslim sırasındaki samimi atmosfer dikkat çekti. Çavuşoğlu, devir esnasında yaptığı konuşmada, "Eserlerinizi koruyacağız, üzerine yenilerini yapacağız" sözleriyle şehrin kültürel mirasına sahip çıkacaklarını ifade etti.

Denizli'deki büyükşehir belediye başkanlığı yarışını kazanan CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, seçimlerin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 48,12'sini alarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Çavuşoğlu, mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu'na gitti. Mazbata teslim törenine, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve birçok parti üyesi katıldı.

Osman Zolan

DENİZLİLİ DOSTLARIN BİR ARAYA GELEREK OLUŞTURDUK

Mazbatasını alırken bir konuşma yapan Çavuşoğlu, Denizli'de elde ettikleri başarının sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin değil, tüm Denizlili dostların bir araya gelerek oluşturdukları bir ittifakın sonucu olduğunu belirtti. Çavuşoğlu, yeni dönemde Denizli halkının mutluluğu için çalışacaklarını vurguladı ve tüm destekçilere teşekkür etti.

Osman Zolan

Denizli'nin eski Belediye Başkanı Osman Zolan, görevini devrederek duygusal bir veda gerçekleştirdi. Zolan, şehre hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek, demokratik süreç gereği yeni döneme geçildiğini ifade etti. Zolan, herkese eşit mesafede durduğunu ve herkesi kucaklamaya çalıştığını vurgulayarak, yeni başkana başarılar diledi.

Osman Zolan

SİZİN YAPTIĞINIZ HER TÜRLÜ ESER BENİ GURURLANDIRIR

Zolan, "Sizin yaptığınız her türlü eser beni gururlandırır" diyerek, hizmet dönemlerinde yapılan çalışmalardan gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, görev süresince kök salmamaya özen gösterdiğini ve ayrılırken de bu durumu korumaya çalıştığını dile getirdi. Zolan, Denizli'ye izlerini bıraktıklarını ve her zaman yardıma hazır olduğunu ifade etti.

Kurumsallık konusunda da önemli vurgular yapan Zolan, kurumsal yapıyı güçlendirmenin önemine işaret etti. Evrak takibinin düzenli yapılmasının ve kurumsal prosedürlerin titizlikle uygulanmasının önemine dikkat çekti. Zolan, Denizli Belediyesi'nin kurumsal yapıda önemli bir noktada olduğunu ve bu yapıyı daha da ileriye taşımalarını temenni etti.

çavuşşoğlu

ÇAVUŞOĞLU İŞ BİRLİĞİ MESAJI VERDİ

Yeni başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu ise Zolan'ın tecrübelerinden faydalanmak istediğini belirterek, iş birliği mesajı verdi. Çavuşoğlu, Zolan'a her zaman danışacağını ve tecrübelerinden istifade edeceğini ifade etti.


Denizli'nin yeni Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi devralma töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada güzel bir mücadelenin yaşandığını belirterek, herkesin kazanmasını istediklerini ancak şehrin kazandığını vurguladı. Önceki dönem belediye başkanı Osman Zolan'ın deneyimlerinden faydalanacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, iş birliği ve ortak akıl vurgusu yaptı.

çavuşoğlu

DENİZLİ HALKININ TAKDİRİ İLE DENİZLİ İTTİFAKINI OLUŞTURDUK

Çavuşoğlu, "Denizli halkının takdiri ile Denizli ittifakını oluşturduk" diyerek, şehrin farklı renklerinden gelen desteklerle birlikte hareket ettiklerini belirtti. 13 yıl boyunca şehre hizmet eden Zolan'a teşekkür eden Çavuşoğlu, bundan sonra da yeni birikimlerle Denizli'nin daha da ileriye taşınması için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

çavuşoğlu

Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından eski belediye başkanı Zolan belediye binasından ayrılırken, yeni başkan Çavuşoğlu kendisini uğurladı. İkilinin samimi sohbeti ve yapılan espriler törene renk kattı, katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!