Denizli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

CHP’li Başkanlardan çağrı: Çiçek yerine SMA'lı hastalara bağış yollayın

CHP’li Başkanlardan çağrı: Çiçek yerine SMA'lı hastalara bağış yollayın
Denizli’de seçimi kazanan CHP’li Belediye başkanları Türkiye’ye örnek oldu. Seçim sonuçlarını tebrik için çiçek yollamak isteyen yurttaşlara, “SMA’lı bebeklere bağış” çağrısı yaptı.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ve tekrar seçilen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kendilerine çiçek gönderecek olanlara, çiçek yerine  “SMA'lı bebeklere bağış” çağrısı yaptı. Başka bir çağrıda Çivril Belediye Başkanı seçilen Semih Dere'den geldi. Dere de çiçek yerine SMA’lı hastalara bağış istedi.

ALİ RIZA ERTEMUR’DAN ÇAĞRI

31 Mart yerel seçimlerini kazanarak Pamukkale belediye başkanı seçilen Ali Rıza Ertemur, mazbatasını alarak görevi devraldı. Görevi başına geçen Başkan Ertemur kendisine gelen tebrik ziyaretlerini de kabul ediyor. Sosyal medyası üzerinden, kendisine gönderilen tebrik çiçekleri gönderen kişilere çağrıda bulunan Ertemur, bunun yerine bağışta bulunmalarını istedi. Sosyal medya hesabı üzerinden Elinde SMA’lı bebeğin fotoğrafını paylaşarak "Belediye başkanlığı tebrik ve kutlama çiçeği yerine SMA hastası Arya bebeğimizin kampanyasına destek olmanız bizleri mutlu edecektir. Anlayışınız için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

ŞENİZ DOĞAN’DAN ÇAĞRI

Merkezefendi Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Şeniz Doğan, seçim sonuçlarını tebrik için çiçek yollamak isteyen yurttaşlara, “SMA’lı bebeklere bağış” çağrısı yaptı. Başkan Doğan, sosyal medya  hesabındanTebrik için bana çiçek göndermek isteyen herkese çok teşekkür ederim. Lakin onlardan bir ricam var. Lütfen bana alacağınız çiçeği tutarını SMA'lı Tusem bebeğimizin IBAN adresine gönderiniz. hesabından SMA’lı Arya bebek be SMA’lı Tusem Bebek için” paylaşında bulundu.

SEMİH DERE'DEN DE ÇAĞRI

Çivril'de yerel seçimlerde vatandaşların tercihi, CHP'den aday olan Semih Dere'den yana oldu. Dere, ilçedeki oyların yüzde 37,36'sını alarak yeni belediye başkanı oldu. Başkan Dere, tebrik çiçeği yerine bağış isteyen başkanlardan biri olarak dikkat çekti. Dere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dostlarım, sizlerden bir ricam var. Tebrik mesajlarınız için yürekten teşekkür ederim. Ancak çiçek göndermek yerine ihtiyaç sahiplerine ulaşması için vakıflara ve derneklere yapacağınız bağışlar bizleri çok daha mutlu edecek. Hep birlikte dayanışmamızı büyüteceğiz." dedi.

ali rıza

pamukkale

arya bebek

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!