Denizli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Dalyan, 'Esnaf da dertli, vatandaş da. Çare Zafer'de'

Dalyan, 'Esnaf da dertli, vatandaş da. Çare Zafer'de'
Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nuri Dalyan, hafta sonunda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Dalyan, "Esnaf da dertli, vatandaş da. Herkes hayat pahalılığından şikayetçi. Biz de çare Zafer Partisi'nde diyoruz. Zafer Partisi insanlarımızı bulundukları buhranlı durumdan kurtaracak tek partidir" dedi.

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyam, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercsn ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Yusuf Eren Çetin, Fatih, Dokuzkavaklar ve Sevindik pazaryerlerini ziyaret etti. Çalışmalarına hız kesmeden ilçe ilçe, sokak sokak gezdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, pazaryerleri ziyaretlerine devam etti, Fatih pazaryerine ziyarette bulunan Başkan Adayı Nuri Dalyan, "Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz, bu kapsamda Fatih pazaryerindeyiz. Çalışmalara başladığımız ilk günden beri gerek gittiğimiz pazaryerlerinde gerek ziyaret ettiğimiz ilçelerde Denizli'mizin her köşesinde yoğun bir destekle karşılanıyoruz. Fatih'te pazar esnafımızla ve vatandaşlarımızla buluştuk, birçok konuda çok şikayetçiler bu zor ekonomi şartlarında geçim sıkıntısı çekerken gerekli destekleri göremeyen vatandaşlarımız bizleri kurtuluş yolu olarak gördüklerini beyan ediyorlar. Esnaflarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyoruz ve esnaflarımızın işlerini kolaylaştıracak onlara destek olacak vaatlerimizi gittiğimiz her yerde anlattığımızda bizlere olan desteklerini ve güvenlerini görüyoruz. Biz huzur, refah ve güven içinde bir Denizli istiyoruz ve bunun için geliyoruz."dedi.

Fatih Pazaryeri ziyareti sonrası çalışmalara devam eden Zafer Partisi adayları Dokuzkavaklar'da halkla ve pazaryeri esnafıyla buluştu. 

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan, "Fatih Pazaryeri ziyaretimiz sırasında orada yoğun ilgiyle karşılaştık, şimdi de Dokuzkavaklar pazaryerindeyiz. Burada vatandaşlarımızla ve esnafımızla görüşüyoruz. Pamukkale ilçemizde pazaryerleri konusunda yaşanan sıkıntıları, esnaflarımızın yaşadığı zorlukları kendileriyle yaptığımız görüşmelerle belirledik. Bu sorunlarla ilgili Pamukkale Belediyesi olarak neler yapabileceğimizi hangi önlemler alacağımızı kararlaştırdık. Gittiğimiz her pazaryerinde, ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza bu vaatlerimizi anlattık çok memnun kaldılar. Çözüm için geliyoruz, Pamukkale için geliyoruz. "dedi.

Sevindik Pazaryerine de ziyarette bulunan Zafer Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Yusuf Eren Çetin, "Sevindik halkımızla pazar esnafımızla bir arada bulunmak, onların sıkıntılarını ve dertlerini dinlemek yarın yapacağımız çalışmalar için çok büyük önem taşıyor. Hem Merkezefendi'de ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızın, esnaflarımızın hem de bugün Sevindik pazaryerinde görüştüğümüz pazaryeri esnafımızın rahatsızlıklarını belirttikleri önemli bir konu var. İlçemizde sığınmacıların çok olmasından, vatandaşlarımızı rahatsız etmelerini ve İş yerlerinde pazaryerlerinde esnaflarımıza sıkıntı yaşattıklarını belirtti vatandaşımız. Bununla ilgili bizim belediyeciliğimizde gereken önlemler alınacak ve vatandaşımız daha huzur ve güvenle dışarıya çıkacak, çalışacaktır."dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!