Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Daylong ile Cildini Koru!

Daylong ile Cildini Koru!

Güneş D vitamini acısından büyük fayda sağlar. Ancak güneşte uzun süre korumadankalmak çeşitli cilt problemlerine de beraberinde getirir. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için alınabilecek en önemli önlem güneş kremi kullanılmasıdır. Daylong güneş kremiher yaş ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünler ile cildi güneşin zararlı ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı etkin koruma sağlar. O halde markanın ürünlerini yakından inceleyelim.

Daylong Extreme SPF 50 normal ve hassas ciltler için geliştirilmiştir. İçeriğindeki Aleo Vera ve E vitamini cildi nemlendirir ve besler. Yağsız ince yapısı cilde hızlı emilir, suya ve terlemeye karşı dayanıklıdır. Yüz ve vücut için kullanıma uygun özelliği sayesinde Daylong kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilir.

Daylong güneş kremi 50 faktör yağlı , alerjiye yatkın ve hassas ciltler için geliştirilmiştir. Su bazlı yapısı ve yağ içermeyen jel formu cilde mat bir görünüm kazandırır. Formülündeki E vitamini, antioksidan etkisi ile cilt yaşlanmasına karşı yüksek koruma sağlar. Makyaj bazı olarak da kullanıma uygun olan Daylong güneş kremi yorumları da inceleyebilirsiniz.

Daylong güneş kremi yüz için, Daylong bebek güneş kremi, çocuklar için güneş kremi ve daha fazla ürün çeşidi arasından ihtiyacınıza yönelik ürünü tercih edebilir, güneşin zararlı ışınlarına karşı kendinizi ve bebeğinizi koruyabilirsiniz.

Embryolisseile Güzellik Sırrını Keşfet

Cildin sağlıklı ve bakımlı görünmesi için temel adımlardan biri nemlendirici uygulamasıdır. Nemsiz kalan bir cilt zamanla kurumaya başlar. Bu durum erken yaşlılık belirtilerini de beraberinde getirir. Nemlendirici tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta cilt tipidir. Karma ve yağlı ciltler daha ince yapı da nemlendirici tercih etmeliyken, kuru ciltler tercihini yoğun nemlendiricilerden yana kullanmalıdır. Embryolisse her cilt yapısı için geliştirdiği nemlendirici çeşitleri ile kullananların kalbini kazanmayı başarmıştır. Markanın ürün yelpazesinde temizleyici, nemlendirici, anti aging ürünleri, besleyici ve onarıcı ürünler bulunmaktadır.

Markanın popüler ürünleri arasında yer alan  Embryolisse Lait Creme Concentre, temel yağ asitleri ve vitaminleri ile cildi çevresel faktörlere karşı korurken, içeriğindeki Shea Yağı, Balmumu ve Soya Proteinleri cildi nemlendirerek yumuşaklık kazandırır. Formülasyonundaki Aleo Veranın yatıştırıcı etkisi ile cildi makyaja hazırlar. Nemlendirici,makyaj altı bazı ve maske olarak da kullanılabilen özelliği ile cilt bakım ürünleri arasında vazgeçilmezliğini korumaya devam ediyor.

Sizde Embryolisse krem, temizleyici, göz çevresi kremi, anti aging ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’da bulabilir,  uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!