Denizli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli ASKF’de Sarıkaya güven tazeleyecek

Denizli ASKF’de Sarıkaya güven tazeleyecek
Mart 2021 dönemin başkanı Feyyaz Ceşen’den görevi devralarak Denizli ASKF başkanlığına getirilen Ayşe Sarıkaya, yeni dönemde de görev almak istediğini yönetimdeki arkadaşları ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti’nde kamuoyu ile paylaştı. Sarıkaya, “Değişim ve Gelişim” sloganıyla başlattığımız seçim programımızda Değişimi gerçekleştirdik. Sıra Gelişimde. Bir yıl gibi kısa bir sürede birçok projeyi gerçekleştirdik. Yeni dönemde görev gelmemiz halinde  “Gelişimi” arttırmak için daha çok projeler üreteceğiz. Mağduriyetimizin giderilmesi konusunda sizlerden bir kez daha görev talep ediyoruz” dedi.

Toplantıya yeni dönemde de aday olduğunu açıklamak için geldiğini ifade ederek başlayan Başkan Sarıkaya, “Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak 2020 Haziran ayında yapılması gereken 15. Olağan Genel Kurulu hepinizin bildiği üzere Dünya üzerinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle 10 aylık gibi uzun bir süre sonunda, 17 Mart 2021 tarihinde yapılmış olan Olağan Genel Kurulda kulüp başkan ve delegelerimizin bizlere göstermiş olduğu güvenoyları ile göreve getirildik. İki yıllık kısa bir görev süremiz oldu.  Tüzüğümüz gereği,  2023 Haziran ayında yapılması gereken 16. Olağan Genel Kurulu için Haziran 2023 ayının son haftası dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına denk gelmesi nedeniyle, 04 Temmuz 2023 Salı günü saat 14:30’da Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Sanat Merkezi Özay Gönlüm Salonunda yapılması için yönetim kurulu kararı aldık. Bu kısa görev süresinde sizlerin vermiş olduğu güvenoylarına layık olabilmek için kulüplerimizle iş birliği ve dayanışma içerisinde gece gündüz demeden çalıştık ve de çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda siz kulüp başkanlarına, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp delegelerine minnet ve şükran duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

LİGLERE İSİM SPONSORLUĞU SAĞLANDI, GELİR KULÜPLERE AKTARILDI

Göreve gelmeden önce Mayıs 2020 tarihinde projeleri ile ilgili bir basın açıklaması yaptıklarını belirten Sarıkaya, “Kentimizde sporun niteliğini daha üst düzeylere çıkarmak andıyla, sporda saygı, sevgi, barış ve başarıyı ilke edinen bir anlayışla sporun hak ettiği güzel geleceğe, ortak akıl, bilim ve inançla hizmet edebilme tutkusuyla, “Değişim ve Gelişim” sloganıyla başlattığımız seçim programımızda söz verdiğimiz birçok projemizi gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz projelerimize kısaca değinecek olursak; 2021-2022 sezonunda “Özel Denizli Uğur Okulları” ile Süper Amatör Ligi’nin isimlendirilmesi ile lig isim sporsorluğu projemiz yapılmıştır. Lig isim sponsorluğundan elde edilen gelirle lige katılan kulüplerimizin Türkiye Futbol Federasyonu ile Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna yatırılması gereken vize-referans bedelleri karşılanmıştır. 2022-2023 sezonunda ise “DENKO Lojistik Uluslararası Nakliye” ile Süper Amatör Ligi’nin isimlendirilmesi yapılmıştır. Lig isim sponsorluğundan elde edilen gelirle, lige katılan süper amatör takımlarına 2023-2024 sezonu başlamadan önce maddi yardım yapılacaktır” dedi.

“TURNUVALARLA SPORCULARIN SPORTİF BAŞARISININ ARTMASI SAĞLANDI”

‘Yaşarken Yaşatılır Projesi’ ile Denizli’de gönüllülük ilkesiyle amatör spora uzun yıllar hizmet eden hayatta olan veya ebediyete intikal etmiş spor duayenlerinin isimlerinin liglere verilmesi sağlandığını ifade eden Sarıkaya, “Kulüplerimize resmi müsabakalarda su desteği yapıldı. İlimizde şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan kulüplerimize ulaşım desteği sağlandı. Özellikle alt yaş kategorilerindeki sporcularımız için resmi müsabakalar dışında her sezonda farklı yaş kategorilerinde turnuva ve organizasyonlar düzenleyerek sporcularımızın sportif başarılarının arttırılması sağlandı. 2021-2022 sezonu sonunda Çameli ilçesinde “Yaz Kampı ve Futbol Şenliği” düzenlenmiştir. Bu sezon için Temmuz ayında başka bir ilçe ile planlama yapıldı.  Bu kısa görev süremizde bu ve buna benzer birçok proje gerçekleştirildi” dedi.  

“PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”         

“Değişim ve Gelişim” sloganıyla başlattıkları seçim programlarında değişimi gerçekleştirdiklerini belirten Sarıkaya,  “Sıra gelişimde. Bir yıl gibi kısa bir sürede birçok projeyi gerçekleştirdik. Yeni dönemde görev gelmemiz halinde  “Gelişimi” arttırmak için daha çok projeler üreteceğiz. Mağduriyetimizin giderilmesi konusunda sizlerden bir kez daha görev talep ediyoruz. Her şey Denizli amatör sporunun başarısı için. Kazanan kulüpler olacak, kazanan spor olacak. Sağlıkla kalın, sporla kalın” diyerek sözlerini noktaladı.

----Serhat KÖSE

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!