Denizli
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği Binlerce Çocuğu Eğlendirdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği Binlerce Çocuğu Eğlendirdi
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların tatil keyfini doruklarda yaşamaları için düzenlediği Çocuk Şenliği'nde 3 gün boyunca binlerce çocuğu ağırladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların tatil keyfini doyasıya yaşamaları için düzenlediği Çocuk Şenliği ile binlerce çocuğu ağırladı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen şenlik, tiyatro, sihirbaz gösterileri, atölye çalışmaları, ve sanal gerçeklik oyun alanlarıyla çocukların gönüllerince eğlendiği üç gün boyunca devam etti.

Çocuk Şenliği, 2 Şubat'ta başlayarak hafta sonu boyunca renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Kukla, pandomim, çocuk tiyatrosu gibi sahnelerde çocuklar keyifli anlar yaşarken, boyama atölyeleri ve sanal gerçeklik oyun alanları da büyük ilgi gördü. Gün boyu devam eden etkinlikler arasında yapılan yüz boyama, palyaço, sosis balon ve maskot gösterileri çocukların coşkusunu artırdı.

Binlerce çocuk gönüllerince eğlendi

Özellikle sanal gerçeklik oyun alanında çocuklar, 3 boyutlu dünyada keyifli saatler geçirirken, ahşap horoz masa süsü, taş boyama magnet, kum boyama, seramik boyama, baykuş kalem, mandala bardak altlığı gibi birçok atölye çalışmasıyla eğlenceli etkinliklere katıldı. Şenlik kapsamında düzenlenen planetaryumda ise çocuklar, uzayın derinliklerini keşfetme fırsatı buldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği, binlerce çocuğun katılımıyla renkli ve coşkulu anlara ev sahipliği yaparak, çocukların tatil dönemini unutulmaz kıldı.

Binlerce çocuk gönüllerince eğlendi

“Çocuklarımız için ne yapsak azdır”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların tatil keyfini verimli ve kaliteli geçirmeleri için düzenledikleri Çocuk Şenliğinin çok güzel geçtiğini belirterek, “Şenlikte her şey çocuklarımız için özenle hazırlandı. Çocuklarımızın tatil keyfini doyasıya yaşayabilmeleri için birbirinden farklı birçok etkinliği bir araya getirdik” ifadelerini kullandı. Şenliğe çocukları ile birlikte katılan anne-babalara da teşekkür eden Başkan Zolan, “Çocuklarımız şenliği çok sevdi. Katılımın yoğun olması, onların yüzlerinin güldüğünü görmemiz bizleri ayrıca çok mutlu etti. Çocuklarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Binlerce çocuk gönüllerince eğlendi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!